Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Obuka za burger majstora

Obuka za burger majstora

Obuka za burger majstora

Sigurno ste i sami primetili koliko je spremanje kvalitetnih burgera i u Srbiji postalo hit. Ovaj svetski trend došao je i u našu zemlju, te se sve više burger restorana otvara širom Srbije, a naročito u Beogradu. Ovaj trend prirodno prati i sve veća potražnja za ljudima koji odlično poznaju spremanje ovih poslastica od junećeg mesa.

U saradnji sa poznatim lancem restorana, pripremili smo vam novu i korisnu obuku za burger majstora.

Iako deluje kao jednostavno, spremanje kvalitetnih burgera obuhvata niz specifičnih znanja i veština. Samo dobri burger majstori mogu da pripreme kvalitetnu poslasticu, koja će dobro izbalansirati sve sastojke i začine. Burger majstori su specifično, ali traženo i dobro plaćeno zanimanje. Ovladajte ovom veštinom uz iskusnog burger majstora i praktičan rad u kuhinji.

Iskoristite priliku da postanete sertifikovani burger majstor po akcijskoj ceni.

Nudimo vam ovaj intenzivni kurs od 12 dana (96 školskih časova) po promotivnoj ceni. Za samo 25 999 RSD (redovna cena je 32 000 RSD), uz besplatni sanitarni pregled za sve koji se upišu do 31. JULA - iskoristi priliku i nauči ovu traženu veštinu.

Upiši se odmah na obuku za burger majstora:

  • Najjednostavnije putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs 
  • Putem Vibera i Whats up-a +381648668230 ili besplatne info linije 0800 300 305
  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 09 do 16č 

Bez čekanja - kreni na obuku!

Iskustvo polaznika: 

Prenosimo vam iskustvo Miloša, polaznika koji je među prvima prošao intezivnu obuku: ,,Po profesiji sam kuvar što je ujedno i moj životni poziv. Već nekoliko godina radim po različitim kuhinjama, ali je ova obuka potpuno drugačija od svega sa čime sam se do sada susretao u kuhinji. Kako i sam volim burgere, želeo sam da usavršim svoje znanje, a na obuci sam imao priliku da prođem celokupan proces od obrade i pripreme mesa do pravljenja finalnog proizvoda. Uz stručnog kolegu i mentora uvideo sam dosta sitnica na koje ranije nisam toliko obraćao pažnju, a koje upravo prave ogromnu razliku kada želite u nečemu da izdvojite svoj proizvod. Nakon upisa u kratkom roku sam se uputio na praksu, tako da preporučujem svim kolegama, ali i ljubiteljima kulinarstva da se oprobaju i specijalizuju za ovakav tip kuhinje koji je definitivno u usponu kod nas''. 

Izrada sertifikata na engleskom ili nemačkom jeziku: 
U skladu sa molbom polaznika moguće je izdati sertifikat na engleskom jeziku nakon uspešno završene obuke. Cena izrade sertifikata iznosi 5.000 dinara i trenutno je jedino moguća na engleskom jeziku. U roku ne dužem od 7 dana od dana podnošenja molbe.

 

 

:

Top