Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Moć i nemoć naših frustracija - online radionica

Moć i nemoć naših frustracija - online radionica

Božidarac Online vas u okviru programa ’’Ove godine Ti 2.0’’ poziva na online radionicu ''Moć i nemoć naših frustracija" u utorak, 16. novembra u 17 časova. Prijava je u nastavku.
 Šta su najčešći izvori frustracija danas i kako se sa njima nositi? Šta jeste a šta nije dobro u vezi frustracija? Da li i kako i sami utičemo na frustracije oko nas? Koliko su one neizbežna posledica tempa i psiho-dinamike svakodnevnog života? Kako se nositi sa frustracijama i na koji način možemo da ih prevaziđemo (dobri i loši obrasci)? U kojoj meri su drugi a u kojoj mi sami izvor naše frustracije? O frustracijama će na radionici govoriti i odgovarati na pitanja učesnika Radmila Urošević, sociolog i socioterapeut.
Prijavite se na linku
ovde.
O predavaču: Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure,  „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i  modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016. godine.
Podrška GO Vračar

Top