Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Mimijada 2.0. - Izložba mimova!

Mimijada 2.0. - Izložba mimova!

Poštovane dame i gospodo, sa oduševljenjem najavljujemo drugo izdanje "Mimijade 2.0", koje će se održati u prestižnoj Galeriji UK Božidarac! Ovaj jedinstveni događaj spaja umetnost mimovanja sa zabavnim kvizom popularne opšte kulture, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Spremite se da uživate u širokom spektru izloženih mimova koji će vas nasmejati, izazvati razmišljanje i definitivno podstaći talase smeha. Timovi, sastavljeni od po troje hrabrih učesnika, imaće priliku da pokažu svoje veštine u kvizu popularne opšte kulture, gde će se testirati njihovo znanje iz različitih oblasti.

Ali to nije sve! Očekuju vas i sjajne nagrade za najbolje timove, pa budite spremni na pravu takmičarsku atmosferu. Pored toga, posetioci će imati priliku da glasaju za svog omiljenog učesnika izložbe, čime će odabrati najboljeg među najboljima.

Dođite i uživajte u večeri smeha, znanja i nagrada na Mimijadi 2.0! Pozovite svoje prijatelje, formirajte timove i spremite se za nezaboravan događaj u Galeriji UK Božidarac.

Vidimo se tamo! Ulaz besplatan!

 

Top