Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za kozmetičara

Kurs za kozmetičara

Kurs za kozmetičara - Budi deo nove grupe. Prijavi se odmah!

Želite da pomognete ljudima da budu zadovoljni svojom licem i telom? Želite da učinite druge lepšim i negovanijim? U potrazi ste za novim zanimanjem koje je traženo? Hoćete dodatan izvor prihoda? Verujete da se najbolje uči kroz praksu odnosno da odmah naučeno i primenite? Onda je kurs za kozmetičara prava obuka za vas! Obuka za kozmetičara omogućiće vam da savladate sve potrebne kozmetološke procedure vezane za tretman lica i tela. Pomoćićemo vam da uspešno naučite kako pravilno primeniti preparate prema tipu i stanju kože, kako da izvedete razne kozmetičke procedure ali i kako pravilno komunicirati sa klijetima. Ukoliko želite da uz teoriju savladate sve to u praksi ili potvrdite svoje znanje, Kurs za kozmetičara je baš za vas. Verujete da se najbolje uči kroz praksu odnosno da odmah naučeno i primenite? Želite da pomognete ljudima da budu zadovoljni svojom licem i telom? Želite da učinite druge lepšim i negovanijim? U potrazi ste za novim zanimanjem koje je traženo? Hoćete dodatan izvor prihoda?
Savremeno opremljen salon za najbolju teorijsko-praktičnu nastavu
U moderno opremljenom prostoru imate sve potrebne pogodnosti za kvalitetno razvijanje svojih veština. Nastava se odvija u salonu koji je opremljen savremenim aparatima. Na raspolaganju su vam neophodni materijali i kozmetički preparati. Stečeno znanje praktično čete uvežbavati na drugim polaznicima grupe ili dovesti sopstvene modele, sve to uz stručnu pomoć predavača. Cilj je da polaznicima omogućimo teoriju i praksu na jednom mestu. Da odmah testirate sebe i koliko ste naučili.
Sertifikat državne ustanove sa tradicijom dužom od pola veka
Naš sertifikat za kozmetičara je priznata i proverena garancija kvaliteta. “Božidarac” ima višegodišnju tradiciju obučavanja i na hiljade zadovoljnih i sada veoma uspešnih kozmetičara. Takođe, nakon završene obuke za kozmetičara pružamo mogućnosti za dodatna usavršavanja i specijalističke seminare. Kurs za kozmeticara izvodi profesionalno osoblje koje ima dugodišnje iskustvo i koje stalno prati novitete na tržištu nege i lepote.
Šta ćete savladati na kursu?
Obuka za kozmetičara je sveobuhvatna sa fokusom na praktičan rad. Zanimanje kozmetičara je pedantan i detaljan posao, a istovremeno zanimljiv i kreativan. Svaki novi klijent posebna je priča za sebe i zahteva posebne uslove i pažnju. Na predavanjima u fokusu je sledeće: Izgled kozmetičkog salona, uslovi za rad, higijena, šta je potrebno obezbediti od opreme i materijala; Kako primiti klijenta, odrediti dijagnozu, tip kože i potreban tretman; Savladaćete sve popularne tretmane lica, primene pilinga, maski, krema, bioaktivnih supstanci, kao i njihov sastav i dejstvo; Savladaćete tehnike ručne masaže lica, vrata i dekoltea; Tehnike termalnih procedura i digitalne-komedoekspresija; Naučićete kako izvršiti dezinfekciju kože. Svaka procedura uči se posebno i detaljno sa specifičnim primerima iz prakse. Kraj kursa zaokružujemo primenom kompletnih tretmana na modelima prema tipu kože i dijagnozi.
Indvidualna ili grupna nastava
U mogućnosti ste da izaberete dva načina usavršavanja: individualno ili rad u grupi. Nastava u grupi počinje odmah po formiranju nakon upisa. Individualni kurs za kozmetičara predviđen je za one koji žele da steknu znanje prema njihovom rasporedu.

  • Ukupan fond časova kada se kurs za kozmetičara izvodi u grupi je 60 školskih časova
  • Cena nastave kursa za kozmetičara je: 45.000 RSD, ali za polaznike koji se prijave i uplate ratu za novu grupu imaju popust i kurs iznosi 36.000 dinara
  • Individualna obuka na kursu za kozmetičare je 40 časova i cena je 80.000 dinara
  • Cena skripte je 1.500 RSD

Završite obuku za samo 40 časova, sa prvom ratom već od 20.000 dinara, ukupna cena obuke je 60.000 dinara. Ne morate da tražite modela kao u individualnoj obuci, već vežbajte jedni sa drugima. Mi vam poklanjamo besplatno polaganje završnog ispita, izrada sertifikata i potrošnog materijala.

Uveli smo i razne mogućnosti plaćanja obuke za buduće kozmetičare:
Akcijska cena kursa kozmetike ovog meseca. Umesto 45.000 platite 36.000 dinara. Vaš Božidarac. Plaćanje možete izvrštiti u 3 rate sa prvom ratom već od 12.000 dinara za polaznike koji uplate prvu ratu do 31. JULA , dinamiku plaćanja prati dinamiku nastave

Takođe nudimo mogućnost plaćanja:

  • uplatnicama od jedne do tri rate
  • čekovima građana u 3 rata,

Dinamika nastave:
Svaki dogovor oko održavanja obuke moguć je sa predavačem 

Upiši odmah kurs za kozmetičara: 

  • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs 
  • Putem Vibera i Whats up-a +381648668230 ili besplatne info linije 0800 300 305
  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 9 do 15č 

Zašto verujemo da je uvek pravo vreme za novo zanimanje?

Jelena je prošlog meseca imala prvi čas kursa za kozmetičara. Objasnila nam je da je za sada naučila osnove i da sa radošću očekuje nove časove praktične nastave. Iako je po struci medicinska sestra nije joj predstavljalo problem ni to što je posle tačno 10 godina ponovo sela u školsku klupu. Sigurno, da kada ove zime bude otputovala kod prijateljice u Minhenu, imaće veću mogućnost da pronađe posao. U “Božidarcu” već godinu dana pohađa i kurs nemačkog jezika.
Milica objašnjava zašto je ona odlučila da upiše baš kurs za kozmetičara. Već nekoliko godina bila je bez stalnog posla. Rešila je da uzme stvar u svoje ruke i sama sebi obezbedi primanja. Poželela je da pokuša i započne novo poglavlje u svom životu. Zapazila je oglas “Božidarca” i rešila da se upusti u avanturu. Sada je ponosna vlasnica novootvorenog salona, spremna da svakog klijenta sasluša i obezbedi mu najbolje iskustvo. Aktivno primenjuje stečeno znanje i raduje se novom usavršavanju.
Ništa vas ne sprečava da pomerite svoje granice - nema kritičnog perioda za učenje nove profesije! Zapravo godine su samo broj. Samo su vam potrebni, volja, želja i rad!
Zašto su “stariji” učenici u prednosti u odnosu na mlađe? Ne samo da ste sa godinama motivisaniji za nova znanja, već ste i stekli strategije učenja, veštine slušanja i organizacije kako bi olakšali sebi. Gledajte kao na jedistvenu priliku da napredujete i ponovo otkrijete sebe. Godine su samo broj i zato ne dozvolite da vas to sprečava da krenite sa obukom odmah! Ukoliko su Jelena i Milica mogle, nema sumnje da ćete i vi moći. Ako postavimo pitanje “Kada je pravo vreme za novu profesiju?”, odgovor će biti – ODMAH! Počnite sa obukom u najstarijoj školi za kurs kozmetike u Beogradu, sa jedinstvenim metodama nastave uz koje ćete praksu savladati brzo i efikasno. Otkrijete da učenje novih veština u vašim godinama nije nikakav bauk. Iskoristite svoju zrelost, iskustvo i želju za novim da savladate početne stvari. Nakon toga sve ide lakše i praktično iskusto sa modelima postaje pravo uživanje. Ukoliko želite da započnete sa novom karijerom, novim biznisom ili samo dodatnim poslom, neka škola “Božidarac” bude vaš prvi korak ka cilju. Hajde da zajedno sa našim iskusnim profesorima radimo na ostvarenju vaših planova.Pročitajte iskustva i savete drugih polaznika na blogu Moj Božidarac.
Steknite znanje kroz kurs za kozmetičara koje ćete odmah naplatiti. Prijave za obuku su u toku, a mesta se brzo popune. Posetite našu ustanovu i uverite se zašto je “Božidarac” godinama najpopularnije mesto za kurs kozmetičara. Prijavite se na vreme već danas.
Izrada sertifikata na engleskom jeziku: 
U skladu sa molbom polaznika moguće je izdati sertifikat na engleskom jeziku nakon uspešno položenog završnog ispita. Cena izrade sertifikata iznosi 5.000 dinara i trenutno je jedino moguća na engleskom jeziku.
Potvrda znanja sertifikatom ako već imate iskustva
Posedujete radno iskustvo od minimum tri meseca? Steknite priznati sertifikat kozmetičara bez pohađanja obuke. Priložite kao dokaz potvrdu o iskustvu rada u salonu i možete polagati ispit. Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata je 24.000 rsd
Skripta kurs i obuke za kozmetičara

Skripta kurs i obuke za kozmetičara:

:

Top