Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za grafički dizajn

Kurs za grafički dizajn

Kurs za grafički dizajn - rezerviši tvoje mesto u novoj grupi odmah

Grafički dizajner je zanimanje budućnosti, a ujedno i jedan od trenutno najtraženijih na tržištu rada u svetu. Sveobuhvatni kurs za grafičkog dizajnera u “Božidarcu” pruža vam potrebne veštine za razumevanje ključnih oblasti dizajna. Sa detaljnim upoznavanjem osnovnih principa naučićete da profesionalno dizajnirate u štampanom i digitalnom formatu, kao i da steknete dragocene uvide u oblasti kreiranja logotipa, kreiranja slika, dizajniranja za web, tipografije i brendiranja. Posao grafičkog dizajnera ne poznaje granice i to je jedna najvećih prednosti ovog zanimanja. Možete raditi od kuće - honorarno, kao dodatni posao ili u najprestižnijim marketinškim agencijama. Srpski dizajneri su naročito cenjeni zbog velikog znanja i konkurentne cene rada.

Dizajnirajte svoju karijeru na kursu za grafičkog dizajnera

Na kursu za dizajnere razvijaćete svoje veštine u standardnim aplikacijama Adobe paketa, Photoshop, Illustrator i InDesign - "sveto trojstvo" grafičkog dizajna. Počinjemo sa osnovnim prinicipima dizajna, njegovog značaja u savremenom svetu i kroz istoriju. Proučavaćemo najznačajnije primere u praksi, njihovu specifičnost i uspešnost u industriji. Otkrićemo vezu dizajna, marketinga, trgovine i pisihologije. Svaki grafički program izučava se detaljno sa brojnim zadacima i praktičnim vežbama. U svetu kreativne industrije promene se dešavaju u trenutku. Zato se uspešan grafički dizajner usavršava svakog dana.

Državni sertifikat koji potvđuje stečeno znanje

U prostorijama naše ustanove decenijama se održavaju različiti kursevi sa velikim brojem zadovoljnih polaznika. U moru neproverenih kurseva jedino u “Božidarcu” imate priliku da na državnoj instituciji steknete sertifikat na kursu za grafičkog dizajnera. Njega možete priložiti prilikom zaposlenja uz biografiju ili portfolio i samim tim povećati svoje mogućnosti za dobijanje posla. Takođe, nakon završene obuke za dizajnera pružamo mogućnost za dodatna usavršavanja i specijalističke seminare.

Učite dizajn od iskusnih stručnjaka

Grafički dizajn je složena oblast i zahteva mentora koji će vas usmeriti i pokazati kako da najlakše savladate materiju. Sa teorijom i praksom na kursu za grafičkog dizajnera upoznaće vas najveći profesionalci u svojoj oblasti. Naš tim profesora sastoji se od specijalista koji iza sebe imaju formalno obrazovanje, ali i praktično znanje i veliki broj uspešnih projekata. Maksimalno su posvećeni svakom polazniku, uvek otvoreni za pitanja i asistenciju. Iz svoje dugogodišnje karijere preneće vam najzanimljivije primere iz prakse, kako raditi svakog dana na sopstvenom usavršavanju i kako klijenta učiniti zadovoljnim. Preneće vam iskustvo rada od kuće, kao freelancer. Učiniće da časovi budu kreativni, a progam kursa efikasno savladan od strane svakog pojedinca.

Program kursa za grafičkog dizajnera obuhvata usavršavanje u sledećim oblastima:

 • Učenje osvnoh elemenata rada na programima iz Adobe paketa (Photoshop, Illustrator i InDesign)
 • Upoznavanje sa osnovama grafičkog oblikovanja
 • Tipografija u dizajnu i njena primena
 • LOGOTIP (izrada znaka ili simbola, piktograma i njihova primena)
 • Izrada plakata (osnovni elementi na plakatu, upotreba tipografije, ilustracije i fotografije)
 • Izrada vizuelnog identiteta i primena na stacionarni kancelarijski dizajn (vizitkarte, memorandumi, koverte)
 • Knjiga (dizajn korica sa upotrebom osnivnih grafičkih elemenata)

Vreme trajanja i dinimika obuke za grafičkog dizajnera

 • Fond časova obuke: 26 školska časa
 • Dinamika: dva puta nedeljno po dva časa u „Božidarcu“
 • Cena obuke: 29.000 RSD / odnosno 14.500 RSD u dve mesečne rate
 • Dinamiku plaćanja prati dinamika nastave
 • Upis na kurs za grafičkog dizajnera vrši se tokom cele kalendarske godine.
 • Uveli smo i razne mogućnosti plaćanja za sve polaznike
 • Takođe nudimo mogućnost plaćanja čekovima građana u 2 rata
 • Administrativnom zabranom do 2 rata
 • Kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci.

Nakon završetka kursa za grafičkog dizajnera polaznici odmah pronalaze posao!

              Marko je oduvek bio zainteresovan za dizajn i kursom u “Božidarcu” želeo je da nauči da radi u najpoznatijim dizajnerskim programima. Bez puno razmišljanja odlučio se sa državnu ustanovu, koja već decenijama obučava polaznike na različitim kursevima. “Moja najveća želja, da radim kao freelancer posao dizajnera od kuće, nakon kursa se vrlo brzo ostvarila. Naučio sam vrlo korisne programe, mnoštvo primera iz prakse koji su mi pomogli kod prvih poslova. Profesor je sjajan uvek na usluzi za sva dodatna pitanja. Vrlo mi je značila njegova asistencija i motivisanje da se uspešno bavim onim što volim. Trenutno sam zaposlen na jednoj onlajn platformi za frilensere i za sada vrlo dobro zarađujem” prenosi nam Marko svoje utiske.
               Kristina je sa druge strane želela da svoju karijeru ostvari u marketingu. Završen kurs za dizajnera bio je presudan da dobije posao u marketinškoj agenciji kao social media menadžer. “Moje primarno obrazovanje bilo je u oblasti marketinga. Kako sam želela da izgradim karijeru digital konsultanta bilo je potrebno da svoje znanje dopunim kursom iz dizajna. Mogu reći da sam sve programe i alate uspešno savladala i sad polako naredujem u svojoj kompaniji. Smatram da svaki ozbiljan marketing stručnjak mora poznavati dizajn kao osnovu za vizuelne komunikacije”, završava svoju uspešnu priču Kristina.

 

Rad od kuće ili u kancelariji – uz grafički dizajn možete sami odabrati

Kao grafički dizajner pruža vam se prilika da sami odredite koliko i gde ćete raditi. Mogućnosti su zaista velike, pa tako možete raditi na velikom broju freelance sajtova za klijente širom sveta ili u nekoj od web ili kreativnih marketinških agencija. Online poslovi su posebno popularni jer pružaju mogućnost rada za svaki nivo znanja. Dizajneri svoje usluge naplaćuju po satu ili po odrađenom projektu, uz zaradu koja je viša od proseka. Posao dizajnera izuzetno je kreativan i zanimljiv, sa uvek novim idejama i izazovima. 

Zauzmite svoje mesto na kursu, prijavite se na vreme!

Prijave na kurs za grafičkog dizajnera su u toku, a mesta se brzo popune. Postanite traženi profesionalac koji će lako naplatiti svoje znanje i umeće. Onlajn prijave su otvorene!
 

:

Top