Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za brazilsku maderoterapiju

Kurs za brazilsku maderoterapiju

Brazilska maderoterapija definiše se kao poseban vid maderoterapije, a izvodi se specijalnim drvenim elementima (švedska časa – vakum metoda). Iako je u osnovi vid maderoterapije, brazilska maderoterapija daje brže i efikasnije rezultate od klasične, te s razlogom postaje sve popularnija, kako u svetu, tako i kod nas.

Brazilska maderoterapija deluje duboko ispod slojeva tkiva i na taj način aktivira unutrašnje ćelije. Razlika između klasične i brazilske maderoterapije je u samoj tehnici; brazilska maderoterapija se radi švedskim (drvenim) čašama, dok se klasična maderotetapija primenjuje drvenim oklagijama ili valjcima.

Još jedna prednost brazilske maderoterapije u odnosu na klasičnu maderoterapiju jeste što ovom vrstom tretmana obrađujemo delove tela, koje zbog same anatomije tela, ne bismo bili u prilici obraditi klasičnom maderoteapijom.

Brazilskom maderoterapijom sužava se struk, izbacuju se toksini, višak vode i celulita, te se na taj način preoblikuje celo telo.
Rezultati posle prvog tretmana brazilskom maderoterapijom, možemo uporediti sa 10 – 15 tretmana klasične maderoterapije. Veoma bitna karakteristika je, što su, rezultati brži i bolji, i to za 6 puta u poređenju sa primenom klasične maderoterapije.

Trajanje ovog jednodnevnog kursa je pet školskih časova (4 sata).

Cena kursa i vrsta obuke

Ukoliko želite da veštine brazilske maderoterapije savladate za što kraće vreme, individualna obuka najbolje će ispuniti vaše zahteve. Kurs za brazilsku anticelulit masažu oklagijama možete završiti i za jedan dan.

Cena individualne obuke: je 35.000 dinara ali je do 30. septembra na akciji i iznosi 29.000 dinara
Cena grupne obuke: 15.000 dinara
Mogućnost kupovine seta za brazilsku maderoterapiju po ceni od 12.000 dinara

Upiši se odmah:

  • Najjednostavnije putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs 
  • Putem Vibera i Whats up-a +381648668230 ili besplatne info linije 0800 300 305
Top