Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs web dizajna online

Kurs web dizajna online

Kurs za web dizajn od sada još fleksibilniji online
Razmišljate koje veštine možete da steknete od kuće dok traje pandemije korona virusa? Ne brinite, niste sami. Mnogi pojedinci praktikuju samoizolaciju i socijalno distanciranje. Iako je ovo zastrašujuće i stresno vreme za sve, možemo pokušati pronaći nešto dobro u situaciji. Na primer, ovo je sjajno vreme da proširite svoj set veština. Ukoliko ste uvek želeli da napravite atraktivan, sofisticirani blog ili web sajt - bez da morate da naučite kako da kodirate? Onda je online kurs za web dizajn prava obuka za vas. Tokom nastave radimo jednom od najpopularnijih alata za web dizajn na svetu. Kurs u Božidarcu vodiće vas od nula iskustva i znanja web dizajna do naprednijih tehnika. Ne treba vam nikakvo iskustvo u objavljivanju web stranica da biste započeli rad, a završićete sa sopstvenom web stranicom i mogućnošću da upravljate njom.
Šta ćete naučiti?
Savladaćete izvanredan sistem za upravljanje sadržajem (CMS), dovoljno je moćan i fleksibilan da stvori gotovo bilo kakav blog ili web stranicu koju možete da zamislite. Međutim , ogromni svet web dizajna u početku može izgledati zastrašujuće, ali mi smo tu da vam pomognemo da sa lakoćom savladate veštine koje će vam pomoći u kreiranju sajta kroz praktičan rad. Otkrićete kako da koristite program za kreiranje stranica i postova, dodavanje slika i video zapisa, promenu izgleda i iskustva korisnika sajta kao i dodavanje prilagođenih funkcija. Takođe ćete naučiti da koristite onlajn administrativno područje i dozvolićete posetiocima na mreži da komentarišu vaše članke, popunjavaju obrasce i aplikacije. Pored toga naš kurs izdvaja i to što je fokus i na dodacima (engl. Plugin) za povećavanje funkcionalnosti vašeg sajta ili sajta vašeg budućeg klijenta. U takozvanoj administrativnoj sekciji na kursu se obražuje gotovo sve zato nemojte da gubite vreme i prijavite se odmah. Na kraju ovog kursa moći ćete sa sigurnošću da pravite web sajtove.
Fond i cena online kursa za web dizajn: 

 • Cena kursa je promo 12.900 RSD, umesto 15.000 dinara
 • Dinamika: Kurs traje 22 školskih časova, tri puta nedeljno
 • Administrativna zabrana u dve rate
 • Nastava se odvija u realnom vremenu tj. uživo što ostavalja mogućnost da postavljate pitanja i učestvujete dok pratite

Individualna nastava: 

 • Cena kursa je promo 37.400 RSD u dve mesečne rate
 • Dinamika: Kurs traje 18 školskih časova, a termini se usklađuju sa polaznikom
 • Nastava se odvija u realnom vremenu tj. uživo što ostavalja mogućnost da postavljate pitanja i učestvujete dok pratite

 

Upiši se na kurs odmah 

 • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili
 • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
 • Takođe možete da nam pišete i putem Vibera i Whats up-a +381648668230
 • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 10 do 14č

Božidarac je član Evropske asocijacije za obrazovanje odraslih (EAEA)

 

Iskustva polaznika: 

''Za Web Dizajn kurs u Božidarcu sam se odlučila nakon završenog fakulteta. Obzirom da se na fakultetu nisam pronašla trebala mi je promena i želela sam da se posvetim web dizajnu na praktičniji način jer sam oduvek volela da pratim izgled svetskih internet stranica. U realnosti, osim praćenja drugih stranica, nisam imala iskustva u kreiranju istih. Kako kako bih stekla veštine vezane za poslove za koje sam želela da se prijavim, bilo mi je neophodo praktično iskusto. To je upravo ono što mi se dopalo tokom samog kursa, nastavne jedinice kroz koje smo prolazili, kao i to što se kurs održava u realnom vremenu, tako da nam predavači uvek ostavljaju vremena za postavljanje pitanja i rešavanje bilo kakvih nedoumica, uz posvećivanje primerima sa kojima bi se u budućem zaposlenju zaista i susretali. Sada, nakon završenog kursa, u svom CV-u imam stavku koja zaista govori o mojim praktičnim veštinama, što je dovelo do mog prvog stažiranja u oblasti web dizajna, a uskoro sigurna sam i zaposlenja'', završava Nevena Popović, polaznica 12. generacije web dizajna. 

Prijavi se odmah online!

:

Top