Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Dodeljene nagrade na likovnom i literarnom takmičenju

Dodeljene nagrade na likovnom i literarnom takmičenju

U ponedeljak 03. decembra smo dodeli nagrade najboljima na takmičenju „Vračar Love Story“. Uz podršku GO Vračar i osnovnih škola sa opštine Vračar u predhodna tri meseca organizovali smo literarno i likovno takmičenje „Vračar Love Story“. U takmičenju je učestovalo svih 6 vračarskih osnovnih škola sa 83 literarna i čak 105 likovnih radova. Pored toga učenici muzičke škole „Josip Slavenski“ za sve prisutne su priredili mali koncert iznenađenja.

 

Na literarnom takmičenju žiri u sastavu Mira Satarić književnica, prevodilac i lektor, Matilda Veljković – pisac, Miloš Mihajlović – pisac, Kristijan Šarac (novinar) dodelio je sledeće nagrade:

1. Jovana Kostić OŠ “Kralj Petar II“

2. Maša Pišot OŠ ”Siniša Nikolajević”

3. Helena Abdić OŠ “Svetozar Marković”

 

Na likovnom takmičenju žiri u sastavu Aleksandar Saša Kuruzović (akademski slikar), Jelena Gavrilović (akademski slikar), Zdravko Vučinić – (likovni kritičar, istoričar umetnosti) zbog velikog broja kvalitetnih radova dodelio je pet nagrada. Rezultati su sledeći:

1. Samira Rečković OŠ ”Siniša Nikolajević”

2. Petra Bakić OŠ “Jovan Miodragović”

2 .Marija Manojlović OŠ “Sveozar Marković”

3 Lazar Tripković OŠ ”Vladislav Ribnikar”

 

Svim ostalima koji su učestovali se posebno zahvaljujemo i ohrabrujemo ih da nastave da pišu i slikaju. Izuzetno nam je drago da su učenici i učenice vračarskih škola motivisani da neguju lepu reč i da vole likovnu umetnost. Nadamo se da će sledeće godine radovi biti još brojniji.

Više slika pogledajte na linku https://www.facebook.com/pg/bozidarac1947/photos/VracarLoveStory

Top