Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Akcija besplatnog čipovanja, vakcinacije i sterilizacije napuštenih pasa i mačaka

Akcija besplatnog čipovanja, vakcinacije i sterilizacije  napuštenih pasa i mačaka

JP ,,Veterina – Beograd'' nastavlja sa akcijama koje doprinose smanjenju populacije napuštenih pasa i mačaka na ulicama prestonice i podižu svest o odgovornom vlasništvu. Upravo takva je i ova akcija, čije realizovanje planiramo sa Opštinom Vračar, gde se svim građanima koji žele da postanu odgovorni vlasnici to omogućava i to na sledeći način – građani koji žele da postanu vlasnici napuštenih pasa dolaze na utvrđenu lokaciju na Opštini Vračar, gde će se psi čipovati i vakcinisati i ujedno će novi vlasnik kućnog ljubimca moći da zakaže datum besplatne sterilizacije.
Ista je situacija i kada je reč o macama, odnosno budućim vlasnicima mačaka, koji će takođe moći da obave besplatno čipovanje, vakcinaciju protiv besnila, kao i da zakažu sterilizaciju.
Akcijom su dakle obuhvaćeni svi psi i mačke koji nemaju zvanične vlasnike, odnosno napušteni psi i mačke o kojima se neko brine, ali nisu evidentirani kao njihovi vlasnici. Na ovaj način im izlazimo u susret da olakašamo proces i uvedemo red u ovu oblast.
Termini:
- Ponedeljak 10. 06. od 10 do 18 časova, galerijski prostor GO Vračar;
- Utorak 11. 06. od 10 do 18 časova, galerijski prostor GO Vračar;
- Sreda 12. 06. od 10 do 18 časova, galerijski prostor COK ,,Božidarac 1947''

Top