Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Радионица: Подржавање снова и циљева наше деце

Радионица: Подржавање снова и циљева наше деце

Драги родитељи, успешно родитељство је вештина која се доживотно учи. У жељи да вам помогнемо да лако савадате уобичајне замке одрастања, Божидарац и Градска општина Врачар уз стручну помоћ ЕДУЦЕНТРА вас позивају на серију бесплатих радионица које су почеле да се одржавају у Божидарцу. Следећа радионица је од посебне важнсости за све родитеље ''Подржавање снова и циљева наше деце'', уторак, 28. мај у 2019. у 18 часова.
Пријава је обавезна на следећем линку
https://forms.gle/Bfwy6vzNFVWSUHjP9 или путем бесплатне инфо линије 0800300305.
Едукативни центар за лични и професионални развој ЕДУЦЕНТАР чине стручњаци, Љиљана Марковић, специјални педагог и Јелена Вукичевић, психолог, који су специјализовани за рад са децом и младима са проблемима у понашању. Наш Центар има три одсека: један одсек се бави третаманом деце и младих са проблемима у понашању, други одсек има превентивне програме намењење општој популацији, а трећи одсек развија едукације намењење професионалцима који раде са децом и младима. Један од најважнијхих видова превенције је рад са родитељима.
Kроз подршку родитељима обезбеђују се повољни услови за правилан развој и васпитање деце, деци се стварају здрави услови одрастања, а и задовољство родитеља и квалитет живота породице се повећава. Са родитељима радимо на подизању свести о значају позитивног родитељства и ненасилних метода васпитања деце. У оквиру овог програма рада родитељи уче конкретне вештине родитељства и упознају се са развојним караткеристикама и променама код деце и њиховим потребама, усвајају нове васпитне стилове, унапређују родитељске вештине, итд.
Програм подразумава циклус од осам радионица, са следећим темама: 1. Стилови родитељства – резултати строгог, слабог родитељства и родитељства са љубављу и границама - реализовано 2. Позитивне вештине родитељства - реализовано 3. Подржавање снова и циљева наше деце - најављено за 28. мај 4. Развојне карактеристике деце узраста 7-10 година - најављено за 4. јун 5. Развојне карактеристике деце 11-15 година 6. Дисциплиновање деце уз систем награда и казни 7. Подстицање доброг понашања 8. Заштита од злоупотребе психоактивних супстанци и алкохола. Датуми осталих радионица ће бити накнадно објављени.

Top