Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за фризера онлине

Курс за фризера онлине

Курс за фризера - теорија онлине, пракса у салону - Постани професионални фризер

Да ли сте размишљали о томе да постанете стручњак у једном од најпопуларнијих занимања? Посао фризера је изузетно креативан, а са друге стране пружа вам довољну флексибилност за рад од куће или у салону. Као додатни или главни посао бићете у могућности да себи обезбедите одличну зараду. На курсу за фризера у “Божидарцу” савладаћете неопходну основу заната али и више од тога. Без потребног предзнања научићете да својим рукама направите најкреативније фризуре. 

Комплетна обука за женског и мушког фризера
Верујемо да се најбоље учи у комбинацији теорије и праксе. Све што савладате на теоријско-практичним часовима применићете на моделима. Упознаћете се са структуром длаке и облика лица. Незабилазан део курса за фризера су и разне технике шишања. Обука подразумева и познавање препарата који се користе за негу и улепшавање косе као и вештине прања косе и масажа главе. Технике коврџања и исправљања косе се детаљно изучавају како би их што спретније изводили. Комуникација са клијентима важан је део курса за фризера као и вођење фризерског салона. По завршетку обуке и стицања сертификата бићете обучени у професионалца који ће своје услуге лако наплатити. 

Теоријска настава са пуно примера се одвија онлине
Тражили смо најбоље и најједноставније решење за онлине наставу како бисмо одговорили на све захтеве полазника, а то су: апликација мора да буде једноставна, да може и на обичном компјутеру и на телефону да ради, без компликованог инсталирања и без додатне опреме, а све у циљу да се квалитет наставе одржи као и код фронталне наставе у учионици. Нашли смо решење - часове одржавамо уживо у виртуалној учионици са белом таблом, дељењем екрана и наравно четом. Можете, а и не морате да има камеру. У реалном времену предавач води рачуна да сви учествују и разумеју оно што уче.

Вишегодишња традиција реализације курса за фризера у државној установи
Уколико се одлучите за курс фризера у нашој установи бићете поносни власник сертификата једне од најстаријих државних установа за образовање у земљи. То значи да је на курсевима прошло на хиљаде задовољних полазника који су остварили успешне каријере. Такође, после завршене обуке на курсу за фризере, пружа вам се могућност за додатна усавршавања кроз повремене семинаре и изучавања нових техника. Праксу обезбеђујемо у сарадњи са сваким полазником појединачно како би одговорили на све ваше потребе. 

Учите праксу од проверених и искусних стручњака
Сваком полазнику који први пут стиче нове вештине потребан је квалитетан ментор који зна да са лакоћом пренесе знање. У “Божидарцу” управо добијате инструкторе који су вам на располагању за сва питања и асистенцију. Све технике шишања и неге косе прелазе се поступно и детаљно. Подстиче се постављање питања и што већа активност на практичном делу наставе. У салону ће вам бити пренето реално искуство, како реаговати у посебним ситуацијама када захтевни клијенти можда нису најјаснији или како клијенту помоћи приликом одабира најбоље фризуре.

Практична настава у савременим фризерским салонима
Практични део курса за фризере организује се у фризерским салонима са којима Центар има сарадњу, што осигурава квалитет обуке јер је инструктор све време поред вас, спреман да у сваком тренутку помогне. У салонима су доступни сви професионални уређаји и алати, као и козметика за сваки тип косе. Кандидати такође који имају могућност и желе додатну праксу (није обавезно) могу добити упут за неки од регистрованих салона који сами обезбеде или у сарадњи са установом.

Постаните мушки фризер или упишите свеобухватни курс за фризера
Приликом уписа можете се одлучити за три типа фризера: мушко-женског, како бисте били спремни за сваки тип клијената, или се можете одлучити за само мушког или женског фризера, уколико желите да додатно усавршите или научите одређени начин обликовања фризура. У зависности од одабраног курса добићете план наставе и праксе као и цену. Предзнање за курс за фризера није потребно. Полазницима препоручујемо свеобухватни курс за фризера како би могли да раде са свим клијентима без обзира на род. На курсу за мушко-женског фризера обрађује се следећа материја:

 • Упознавање са самом стуктуром длаке и облицима лица;
 • Савладавање различитих техника шишања;
 • Познавање техника нијансирања и колоризације;
 • Упознавање са препаратима који се користе за негу и улепшавање косе;
 • Вештине прања косе и масажа главе, коврџања и исправљања косе;
 • Комуникација и пријем муштерија, разумевање њихових захтева;
 • Хигијенски и технички услови фризерског салона.

План наставе и праксе у зависности од одабараног курса
Курса за мушко-женског фризера:

Фонд наставе: 180 часова теоријско практичне обуке
Онлине теорија уживо: 20 школских часова - 17.900 РСД, у целости - завршни теоријски испите је бесплатан за нове полазнике. Уштеда 2.000 динара
Практична обука у салону: 160 школских часова - 18.900 РСД, у целости
Динамику полазник договара са ментором из фризерског салона, од чега зависи време трајања обуке, оквирно око један и по до два месеца 

Божидарац свим полазницима обезбеђује бесплатно санитарну књижицу који се упишу до 31. ЈУЛА !
Курса за женског фризера:
Фонд наставе: 150 часова
Онлине теорија уживо: 20 школских часова - 17.900 РСД, у целости

Практична обука у салону: 130 школских часова - 18.000 РСД, у целости
Цена испита за мушко-женског фризера: 2.000 РСД
Курса за мушког фризера:
Фонд наставе: 90 часова (од тога теоријска настава је само 20 шк. часова)
Теоријска настава онлине износи 17.900 РСД, у целости

Практична обука у салону: 17.000 РСД, у целости
Цена испита за мушко-женског фризера: 2.000 РСД

Изаберите професију фризера и запосите се одмах по завшетку курса!
Пријаве на курс за фризера су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за обуку фризера. Литературу обезбеђује Божидарац  по цени од 1.500 динара.  Пријавите се на време већ данас.

Упиши одмах курс за фризера: 

 • Најједноставније је путем следећег линка овде или
 • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs 
 • Путем Vibera i Whats up-a +381648668230 или бесплатне инфо линије 0800 300 305
 • лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 9 до 16ч 

Искуство полазника

Андријана Симић која је скоро завршила курс каже ''Kренула сам од нуле. Са Божидарцем сам била у могућности да кренем теоријску наставу online и да коначно стекнем довољно знања и вештина да пређем на боље плаћени посао. Први пут кад сам чула да се настава ради онлине баш сам размишљала и плашила се да ли ћу успети да се снађем, али апликација је врло једноставна и запослени у Божидарцу су били ту све време да помогну шта год је потребно. Праксу сам одрадила у салону своје ујне на Новом Београду. Уживо су предавања што ме је мотивисало да пратим, може и на телефону. Можда сам само једно пропустила. Сада када погледам online теоријска настава ми је била баш занимљива и нисам морала да идем по превозу поготово сад када то није баш ни препоручљиво. Од мене чиста петица. Нећете погрешити.'' - Ускоро више на Блогу moj.bozidarac.rs 

Потврда знања сертификатом ако већ имате искуства
Стекните признати сертификат без похађања обуке ако поседујете искуство од минимум три месеца. Приложите као доказ потврду о раду у фризерском салону, копију дипломе о завршеној средњој или основној школи и копију личне карте и можете полагати стручни испит.
Цена провере знања са издавањем сертификата:

 • За мушко-женског фризера - 19.000 РСД

НОВО! Израда сертификата на енглеском и немачком језику: 

У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском или немачком језику након успешно положеног завршног испита. Цена израде сертификата износи 5.000 динара и тренутно је могућа на енглеском и немачком језику. 

 

:

Top