Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

UKLJUČI SE I TI! PREDLOŽI – OBNOVI – ULEPŠAJ – PODRŽI

UKLJUČI SE I TI! PREDLOŽI – OBNOVI – ULEPŠAJ – PODRŽI

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da se Gradska opština Vračar trenutno nalazi u fazi pripreme Nacrta odluke o budžetu za 2022. godinu i ujedno vas ovim putem pozivamo da se i vi uključite sa vašim predlozima, idejama i smernicama za lepši i autentičniji Vračar dostojan svakog njegovog stanovnika.

Poštujući smernice i preporuke Vlade Republike Srbije, i ovogodišnju javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za narednu godinu sprovešćemo putem ankete, koja će vam biti dostupna na više lokacija ili je možete popuniti elektonskim putem na sajtu Opštine.

Elektronska verzija ankete biće dostupna na sajtu do 21. novembra. Takođe, anketu možete popuniti i ubaciti u označenu kutiju na sledećim lokacijama:
• Gradska opština Vračar – Njegoševa 77 (hol opštine)
• COK „Božidarac 1947“ – Radoslava Grujića 3
• Sportski centar “Mirko Sandić” – Sjenička 1

Ukoliko imate neke dodatne predloge ili neku jedinstvenu ideju možete nam je poslati na mail budzet@vracar.rs

Sprovođenjem javne rasprave, želimo da čujemo i tvoj predlog, ideju ali i smernicu kako na ekonomičan način možemo doprineti što kvalitetnijem, uređenijem životu na našoj opštini, a na nama je da nađemo način da usaglasimo vaše potrebe sa mogućnostima i sredstvima raspoloživim u budžetu gradske opštine Vračar. Zato UKLJUČI SE I TI!

Rezultate ankete možete videti krajem novembra meseca na našem sajtu.

Uključi se i ti! Neka baš tvoja ideja oživi!

Više na https://vracar.rs/2021-11-10-javna-rasprava/

Top