Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

U sjajno atmosferi Božidarca održan koncert grupe

U sjajno atmosferi Božidarca održan koncert grupe

U sjajnoj atmosferi koncertne sale Božidarca, u četvrtak 26. maja, održan je nastup grupe The Bad Week iz Novog Sada. 

Posetioci su imali jedinstvenu priliku da uživaju u premijernom izvođenju zvukova američkog kantri bluza, u Beogradu, koji su  poslužili kao inspiracija za novi album "So it was".
Vođeni sjajnim vokalom Strahinje Jajića, uz pratnju bubnja, Danijela Seethalera i fantastičnog Stefana Stefanovića na usnoj harmonici, koji je u par numera svojim umećem i performansom doveo atmosferu do usijanja, uživali u izvedbi svih numera sa albuma, a imali smo priliku i da se upoznamo za zanimljivim pričama ovog mladog i talentovanog benda uz izvođenje mnogih autorskih pesama koje su nastale na njihovim uličnim nastupima. 

Deo atmosfere možete videti na linku ovde

The Bad Week je mlad bend iz Novog Sada koji je ove godine izdao album ''So It Was'' sa jedanest autorskih pesama. Album nosi naziv po jednoj od numera. Bend je većinski orijentisan na američki kantri bluz stil. Vredi spomenuti da su sa pesmom ''So It Was'' nastupali prošle godine na festivalu akustične muzike FAMUS u Sivcu i osvojili prvo mesto, po izboru žirija i publike.
Članovi benda:
Strahinja Jajić – vokal, gitara (1997),
Stefan Stefanović Gile (a.k.a. Gileta Slim) – usna harmonika (1991),
Danijel Seethaler – bubnjevi/kahon (1994).

Album „So It Was“ se zove po pesmi „So It Was“ koja je snimljena kao rođendanski poklon. Ona je jedna od 11 numera koje su nastajale nasumično dugi niz godina. On kao celina govori o životu, ljudskim iskustvima i vrednostima opisana kroz subjektivni doživljaj i lična iskustva. Kao takav album je otvoren za samostalno tumačenje. Ono što želimo da postignemo ovim albumom je da svoju radost podelimo sa ljudima, da se ljudi u albumu prepoznaju i kao što nam je već puno puta bilo rečeno „Da nekom ulepšamo dan“!

Muzički program Božidarca je podržan od strane gradske opštine Vračar. 

Top