Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Tri razloga da se prekvalifikuješ online

Tri razloga da se prekvalifikuješ online

Nedavna globalna pandemija korona virusa uticala je na veliku promenu tržišta, posao i život onako kako ih znamo. To bi mogao biti jedan od najznačajnijih događaja u poslednjoj deceniji, jer je trenutna situacija privremeno privela kraju naše užurbane živote i ograničila kretanje. Koliko god želeli da se vratimo u kancelariju i nastavimo sa svojim uobičajenim aktivnostima, čini se da će se mnogi od nas zadržati kod kuće u narednim nedeljama.
Ipak, ovo nije trenutak kada treba da odustanete od karijere ili pokretanja spostvenog biznisa. Iskoristite ovu priliku da pokupite nove veštine, naučite onaj novi programski jezik koji ste odlagali iz različitih razloga ili jednostavno proširite svoje znanje iz udobnosti doma. Bilo da želite da se prekvalifikujete ili jednostavno da povećate svoje izglede za posao, učenje novih veština putem jedinstvenih online kurseva za postizanje profesionalnih ciljeva, bez sumnje je konstruktivan način da kvalitetno iskoristite vreme u trenutnoj samoizolaciji. Stavite fokus na edukaciju i produktivno iskoristite naredni period. Online edukacija ima tri prednosti:

1. Pogodnost i fleksibilnost
Za online kurs vi birate sopstveno okruženje za učenje koje najbolje funkcionira za vaše potrebe: bilo da je to vaša spavaća soba, radna soba, kafić preko puta  (kada prođe pandemija), a sve to dok slušate predavanje instruktora. Nije li to sjajno?  Pohađanje online kursa takođe znači da ne morate da putujete na čas, što znači manje vremena provedenog u autobusu i više vremena za učenje sedeći na kauču, uz omiljenu tihu muziku u pozadini. Više se ne morate brinuti zbog vožnje tokom špica, parkinga ili prevoza, tako da nema propuštanja časova. Takođe jeftiniji je nego standardan kurs, a uštedećete i na parkingu ukoliko vozite.
2. Izaberite kurs po želji i potrebama
Putem online  kursa možete naučiti programske jezike, digitalni marketing, web dizajn ili progovoriti neki novi jezik. Čak i kurseve poput kuvanja možete savladati online. “Božidarac” putem svoje online platforme daje mogućnost direktnog kontakata sa predavačima koji u svakom trenutku mogu ponoviti ili dodatno pojasniti delove kursa. Mogućnosti za sticanje novih znanja su zaista velike. Na vama je da shodno svojim planovima odaberete najrelevantniji. Ukoliko želite da napredujete na postojećoj poziciji učenje novog jezika ili Office programa je prava stvar. Za prekvalifikaciju u novo zanimanje odaberite kurseve knjigovodstva ili kuvara.
3. Dobijanje sertifikata i neophodnog znanja kao da pohađate kurs u učionici
Prilikom online kursa dobićete pristup svim neophodnim materijalima za učenje. Nastava se izvodi u realnom vremenu odnosno  uživo u virtualnoj učionici. Putem online platforme imaćete i kontakt sa drugim polaznicima i mogućnost direktne komunikacije na četu. Sve ovo iz udobnosti vaše dnevne sobe preko kompjutera ili mobilnog telefona. Steknite priznati sertifikat koji možete priložiti prilikom konkurisanja na poslove. “Božidarac” ima višegodišnju tradiciju obrazovanja i obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih kadrova. Sva znanja stečena na kursu primenljiva su u praksi i daju prednost prilikom zapošljavanja. Božidarac je od 2018. godine i član Evropske asocijacije za obrazovanje odraslih u Briselu.

Iskustvo polaznice - Online kurs knjigovodstva
Jovanu Milić trenutna situacija nije obeshrabrila da počne sa usavršanjem na kursu knjigovodstva. “Posao knjigovođe smatram perspektivnim jer daje mogućnost da radite u nekom preduzeću, agenciji ili da sami otvorite svoju knjigovodstvenu agenciju. Vreme u karantinu nisam želela da potrošim na gledanje vesti ili serija već za rad na sebi. Posle okončanja krize nastale pandemijom život će nastaviti da teče, a ja sam želela da budem spremna. Idem online na kurs knjigovodstva koji sprovodi “Božidarac” već tri nedelje. Dva puta nedeljno imamo časove i predavač Nada ima puno iskustva koje nam nesebično prenosi. Sve je jasno objašnjeno i veoma znači pomoć predavača kojem se uvek možete obratiti, kursevi nisu nasnimljeni što je super i za motivaciju. Na kraju imam sertifikat da sam odabrani kurs i završila” - prenosi nam Jovana svoje iskustvo.

Pročitajte i ostala iskustva polaznika na Blogu ,,Moj Božidarac''. 
 

Odaberi kurs po svojoj meri i iskoritite prednosti online učenja odmah na linku ovde

Iskoristite slobodno vreme za sticanje novih veština ili prekvalifikaciju prateći kurseve iz svog doma uz jednostavnu aplikaciju. Dostupni su kurs knjigovodstva, kurs za kuvara, kurs javnog nastupa, kurs web dizajna, digitalnog i standardnog marketinga, Excela, francuskog i engleskog jezika kao i kurs menadžmenta hrane i pića. Pozovite ili nam pišite za sve dodatne informacije na +381648668230 (može i Viber, What's up) kao i i-mejl prijava@bozidarac.rs

Prekvalifikuj se online sa nama 


 

Top