Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Radost i tuga praznika - online radionica

Radost i tuga praznika - online radionica

Božidarac  vas poziva na poslednju online radionicu u ovoj godini ''Radost i tuga praznika" u utorak, 28. decembra u 17 časova. Prijava je u nastavku. Bliže nam se brojni praznici koje nikog od nas ne ostavljaju ravnodušnim, bez obzira na pol, obrazovanje, socio-ekonomski status, koliko imamo godina… Zbog čega praznični dani, ali i oni pre i posle praznika, donose mnogo radosti ali često i tugu? Kako da budemo spremniji nego prethodnih godina, kako da izbegnemo euforiju u emocijama, stresu i finansijama, i koje su preporuke da, kad praznici prođu, možemo da kažemo sebi- baš ovako sam zamišljao/la svoje praznične dane. O tome i šta možemo sami da uradimo da predstojeće praznike provedemo zaista onako kako želimo, govoriće Radmila Urošević, sociolog i socioterapeut. 
Prijavite se odmah na linku
 ovde.
Pozivamo vas i da nam pošaljete video ili audio poruku sa odgovorom na pitanje Kada ste poslednji put bili zaista strećni? Odgovore nam možete slati putem Vajbera ili WhatUp-a na broj 381648668220 ili putem mejla saradnja@bozidarac.rs
O predavaču: Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure,  „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i  modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016. godine.
Podrška GO Vračar

Top