Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Radionica smeha sa Natašom u dvorištu Božidarca

Radionica smeha sa Natašom u dvorištu Božidarca

U okviru meseca solidarnosti sa starim licima, pozivamo vas da nam se pridružite na najzabavnijoj radionici - Smeh joga sa Natašom ove nedelje 03. septembra od 11 časova u dvorištu Božidarca!

Smeh nam je potreban svakoga dana, a u ovim vremenima verovatno više nego ikad! Da bi poboljšali memoriju, smanjili stres, postali otporniji, poboljšali zdravlje, ali i da bi se jednostavno - smejali ! Smeh je jedina dobra zaraza! Radionica koja širi osmeh preko ceeeeeeeeeelog lica! Dođite da pričamo zašto je smeh lek i kako da se više smejemo.

Ponesite udobnu odeću i obuću, flašicu vode i osmeh (ako ga trenutno nemate, mi ćemo vam pomoći).

Osmeh po osmeh da menjamo svet!

Šta je Smeh joga? Tvorac joge smeha je indijski lekar Madan Kataria, koji je zaključio da je šest minuta dnevno, koliko se čovek u proseku smeje, premalo. Zato je razvio tridesetak vežbi koje su kombinacija psiholoških trikova (uglavnom igranja uloga), nekih joga vežbi disanja, kao i poznavanja funkcionisanja refleksa. Trend joge smeha je vrlo brzo postao popularan u svetu; postoji više hiljada "klubova smeha" širom celog sveta, gde je moguće u grupi naučiti ove vežbe (smeh je, po svojoj prirodi, društveni fenomen, i zato je ove vežbe najlakše naučiti u grupi).

Ulaz slobodan, pridruži nam se!

Podrška: GO Vračar

Top