Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Priča o partnerskim odnosima

Priča o partnerskim odnosima

U okviru programa "Ove godine TI 2.0" pričali smo o partnerskim odnosima na novoj online radionici posvećenoj mentalnom zdravlju. Fokusirali smo se na to kako pre svega izgraditi kvalitetan partnerski odnos, a zatim kako i sačuvati. Uz veliko interesovanje i 150 online učesnika, kroz priču i razgovor pokušali smo da dođemo do odgovora na mnoga pitanja. Kroz uputnike saznali smo da je veliki broj onih koji nisu trenutno zadovoljni svojim partnerskim odnosima,a kao neke od najvećih problema koji u istim navode nedostatak tolerancije i spremnosti na kompromis. Baš kako od početka istorije muško-ženskih odnosa govori se o tome ko je u pravu- Adam ili Eva, ko je prvi napravio greh, ali se i otvorila  dabata da li su njih dvoje zaista i nužno- jedno celo. Da li je bilo bolje u matrijarhatu, patrijarhatu ili u emancipovanim i pravno rodno zasnovanim zajednicama, kao i da li su za uređenje muško- ženskih odnosa odgovorni Mars, Venera, jednostavno biologija ili presudno- ljubav ili vaspitanje, tako se u današnje vreme sama suština nije previše promenila. 
Probali smo da naučimo koliko i kako možemo sami da uredimo ili “pokvarimo” partnerske odnose i kako da sačuvamo ono što je dobro, a kako da popravimo sve što se popraviti da. 

Božidarac Online vas poziva da nam se pridružite svakog drugog utorka na novim radionicama gde pričamo o različitim temam koje upravo vi izaberete!

Vidimo se online!

O predavaču:
Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure,  „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i  modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016. godine.

Podrška GO Vračar

Top