Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Preko 200 učesnika/ca na radionici ''Komunikacija sa teškim ljudima''

Preko 200 učesnika/ca na radionici ''Komunikacija sa teškim ljudima''

Svakog drugog utorka u Božidarcu pričamo o zanimljivim temama u okviru online serijala posvećenom mentalnom zdravlju. Tako smo ovog utorka, 30. marta, pričali o komunikaciji sa teškim ljudima. Pokušali smo da odgonetnemo da li je komunikacija sa teškim ljudima naš nerešiv problem ili ipak postoji način da se izborimo sa ovakvim preprekama na poslu ili privatnom životu, kao i kako prepoznati teške sagovornike i ostvariti komunikaciju sa njima. Za ove razgovore je vladalo veliko interesovanja, što govori i fantastična brojka učesnika, a prisutne su bile gotovo sve generacije što jasno govori da ''teški ljudi'' postoje svugde, a zajedno sa Radmilom Urošević, socioterepeutkinjom učili smo kako da osnažimo naše veštine u otežanoj komunikaciji. U toku radionice posetioci su imali priliku da učestvuju u anekatama, kao i da nam otriju tajne na koji način se oni snalaze u ovakvim situacijama. 

Pitanje za pitanjem, odgovor za odgovorm došli smo do sjajnog komentara sa kojim smo zaokružili ovu radionicu, a on je glasio - ,,nakon godina učenja nenasilne komunikacije shvatila sam da je bolje da budem u MIRU nego u PRAVU''. 

Do sledećeg susreta - vidimo se online


Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure,  „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i  modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016.godine.
Radi u Gradskoj opštini Zvezdara/Beograd na poslovima šefa Odseka za socijalnu zaštitu i koordinatora Volonterskog servisa Zvezdare čiji je idejni tvorac 2011.godine. Za svoj rad dobila nekoliko nagrada i mnogo aplauza.

Podrška GO Vračar

Top