Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Održan prvi ovogodišnji Božidarac Language Cafe

Održan prvi ovogodišnji Božidarac Language Cafe

Ove subote, 21. marta, u jedinom otvorenom 'kafiću' sa preko 100 poestilaca održan je prvi ovogodišnji, online, Božidarac Language Cafe! Koncept namenjen besplatno vežbanju i usavršavanju vašeg omiljenog stranog jezika. Ovoga puta u fokusu nam je bio italijanski jezik i kultura, a uz pomoć profesorke italijanskog jezika, Ane Nenadić, koja stoji iza zanimljivog instagram profila ucimoitalinaski_ imali smo priliku da se upoznamo za zanimljivostima iz kulture, ali iz mnogobrojnim razlikama u dijalektima koje možemo čuti u različitim delovima Italije. 

Nakon uvodne prezentacije usledio je i konverzacijski deo Language Cafe-a, gde smo raspoređeni po virtuelnim 'sobama', u zavisnosti na kom smo jeziku želeli da komuniciramo imali priliku da u opuštenoj atmosferi pravog online kafića vežbamo konverzaciju uz razne teme.  Language Cafe organizujemo sa ciljem da širimo ljubav prema raznim jezicima i kulturama, a ovoga puta učesnici su imali mogućnost da pričaju na englesko, italijanskom, španskom, ruskom i nemačkom. 
Za sve one koji nisu imali priliku, a želeli su da nauče italijanski jezik, u toku konverzacijskog dela Language Cafe-a, zajedno sa Anom organizovali smo radionicu osnovnih fraza italijanskog jezika gde nam se pridružio veliki broj učesnika. 

Ideja je da svakog meseca organizujemo druženje u okviru Božidarac Language Cafe-a tokom 2021. godine. Moguće su izmene i organizacija događaja u Božidaracu i KZM Vračar u skladu sa epidemiološkim merama.

Vidimo se online!

Organizacija: Božidarac, KZM Vračar, Polyglot Club Serbia,
Podrška: Klaster In, GO Vračar, grad Beograd - Sekretarijat za omladinu

Top