Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima

Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima

Pozivamo vas na koncert "Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima’’ u petak, 24. decembar, sa početkom u 20 časova u koncertnoj sali Božidarca. Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Hor Kralj Petar Prvi. Muzičko veče je novogodišnji poklon Vračarcima i Vračarkama od strane gradske opštine Vračar i Božidarca. Koncert će moći da se prati i online za sve one koji se prijave putem linka u nastavku. 
Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkos da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni. Planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom uprkos epidemiji Kovid 19. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo Vračarcima i drugim posetiocima Božidarca. 
Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan hor Kralj Petar Prvi pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Đorđa Perovića. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.
    Ulaz je besplatan. Dobro došli! Prijavu za online praćenje možete izvrštiti ovde.
Podrška gradska opština Vračar Napomena: Prilikom realizacije programa obezno je poštovanje svih aktuelnih epidemioloških mera, a pre svega nošenja maske u zatvorenom prostoru.
 

Top