Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija) - NOVA Grupa u Beogradu kreće u subotu, 31. MART - POKLON SET OKLAGIJA 

- Nova grupa kreće u Budvi, 24. marta 

Nije tajna da je jedan od najvećih problema današnjih žena uklanjanje celulita. ,,Kora pomorandže'' je pre svega estetski problem, a većina žena na različite načine pokušava da ga se reši. Celulit je u stvari deponovana masnoća, voda i štetni produkti metabolizma, koji stvaraju takozvane “džepove'' neposredno ispod kože u vezivnom tkivu. Trenutno jedna od najpopularnijih metoda uklanjanja celulita je maderoterapija, zato što već posle prvog tretmana daje vidljive rezultate. Zbog fantastičnih efekata koje ima na uklanjanje celultlita, u poslednjih godinu dana postoji velika tražnja za ovom terapijom i obučenim kadrovima koji mogu uspešno da je izvode.

Maderoterapija ili terapija drvetom je primena drveta u terapijske svrhe. Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže. Nastala je krajem 90–ih godina u Kolumbiji, a zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta tj. oklagija, gde je grupa naučnika definisala izgled svake oklagije kojom će se vršiti masaža. U Božidarcu možete za čak jedan susret da ovladajte tehnikom primene maderoterapije. Profesionalni nastavni kadar sa dugogodišnjim iskustvom u masaži su sa posebnom pažnjom osmisli obuku za maderoterapiju. Kurs se izvodi u specijalizovanom kabinetu za praktičan deo nastave u Božidarcu koji je u potpunosti opremljen sa svim neophodnim sredstvima za rad. Maderoterapija je 100% prirodna terapija, bez ikakvih alergijskih reakcija na koži. Takođe predstavlja alternativu regularnoj masaži, a namenjena je prvenstveno osobama sa disproporcijalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom. Osnova maderoterapije jeste stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Za razliku od klasične anticelulit masaže, maderoterapijom se mnogo lakše i brže dolazi do očekivanih rezultata. Praksa pokazuje da je očekivani učinak maderoterapije duplo bolji od klasične anticelulit masaže, jer je dobra limfna drenaža odličan detoks celog tela i doprinosi uravnoteženju funkcionisanja imunog sistema. Kurs za anticelulit masažu oklagijama podrazumeva da se prvo savladaju osnove zato što na dobro savladanoj teorijskoj osnovi gradimo budući praktičan rad, a zatim prelazimo na kompleksnije masaže oklagijama uz tehnike prepoznavanja potreba svakog klijenata posebno.

Sertifikat državne ustanove sa tradicijom dužom od pola veka

Po završetku predavanja i praktične obuke polaznika potvrđujemo znanje sertifikatom za maderiterapeuta. “Božidarac” kao naslednik Narodnog unverziteta Božidar Adžija ima višegodišnju tradiciju obrazovanja i obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih masera. Nakon završene obuke za masažu oklagijama, pruža vam se mogućnost i za dodatna usavršavanja i specijalističke seminare. Kurs za maderoterapiju izvodi profesionalno osoblje koje ima dugodišnje iskustvo u prenošenju znanja polaznicima i u radu sa velikim brojem klijenata.

Vreme trajanja obuka za masažu oklagijama (maderoterapija) je deset školskih časova. JEDAN DAN!

U mogućnosti ste da izaberete dva načina usavršavanja: individualno ili rad u grupi. Nastava u grupi počinje odmah po formiranju, a maksimalno deset do petnaest dana nakon upisa. Individualni kurs za maderoterapiju predviđen je za one koji žele da steknu znanje prema njihovoj dinamici i rasporedu.

PROMO + POKLON Cena kurs iznosi 37.000 dinara sa uračunatom skriptom, izradom sertifikata i poklon setom od TRI oklagije koje možete videti na linku ovde. Upiši se još danas! Grupa kreće u subotu, 31. MARTA - POKLON SET OKLAGIJA 

Cena obuke u Budvi za 24. mart je na promo periodu i iznosi 399 evra sa poklon setom oklagija! 

Realizacija individualne nastave: Za kandidate koji žele da pohađaju obuku za masažu oklagijama (maderoterapija) prema sopstvenoj dinamici i u terminima koji njima odgovaraju, kao i da obuku završe za što kraće vreme, organizujemo individualnu obuku. Kurs za anticelulit masažu oklagijama možete završiti individualno i za jedan dan, po ceni od 30.000 dinara sa mogućnošću da kupi set oklagija po ceni od 12.000 dinara. Polazniku se preporučuje da obezbedi modela.
 
HIT! JEDNODNEVNA OBUKA ZA Maderoterapiju lica! 
Pored primene maderoterapije u oblikovanju tela i skidanja celulita maderoterapija je takođe alternativna tehnika oblikovanja i zatezanja lica, kao i eliminacija stresa u licu i opuštanje mišića lica i vrata. Facijalna maderoterapija ima učvršćujući efekat, pre svega zato što aktivira proizvodnju elastina i kolegana, povećavajući gustinu ekstracelularne matrice, pored ponovnog učvršćivanja, toniranja, oblikovanja i poboljšanja krvne i limfatične cirkulacije. Stotine estetskih centara već su uključile u njihov program maderoterapiju lica koja služi za poboljšanje lepote i podmlađivanje lica. Svaka sesija uglavnom traje oko 20 minuta, a stručnjaci i klijenti potvrđuju da su promene vidljive od druge posete i preporučuje se kompletan ciklus od 15 sesija da bi se dobili željeni rezultat. Ove sesije počinju masažom koja vam omogućava da pripremite kožu i uklonite akumulirane masti i nečistoće. Eterična ulja primenjuju se sa regenerativnim i redukcionim osobinama, a masaža se započinje pomoću drvenog pribora koji će se koristiti za te svrhe, a sa kojim će se polaznici susreti na obuci. Maderoterapija lica oblikuju jagodice i donju vilicu, eliminiše fine linije nastala od bora kao i konturu usana i smanjuje podbradak. Pored toga, stimuliše se izbacivanje tečnosti koja se posebno odvaja u vrećama na licu. Cena obuke je 25.000 dinara i uključuje POKLON SET OD ČETIRI OKLAGIJE ZA LICE! PRIJAVI SE DANAS!  

Upišite se još danas za jednu od najtraženijih tehnika uklanjanja celulita!

 

Skripta kursa i obuke za masažu oklagijama (maderoterapija):

 

 

:

Top