Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za obračun zarada

Kurs za obračun zarada

Među svim zakonima koji propisuju poslovanje privrednih subjekata u Srbiji, možda nijedan nije toliko podložan regulacijama i zahtevima kao obračun zarada. Kurs za obračun zarada će vas uvesti u osnove računovodstva i kako da budete ključni zaposlen u obračunskoj službu, povećate efikasnost i smanjite greške u radu. Obuka za obračun zarada se sastoji iz nekoliko modula koje su namenjene vama da na lak i jednostavan način savladate celo neophodno znanje i veštine za uspešnu obradu platnih spiskova zaposlenih i podnošenje poreskih prijava. Teme obuhvaćene uključuju praćenje vremena, obradu zarada, procedure, kontrole i vođenje evidencije. Na kursu se obrađuju teme od definicije zaposlenih, tipovi ugovora, praćenje vremena zaposlenih, stimulansi zaposlenih, benefiti zaposlenih, umanjenje zarada, porezi i doprinosi na zarade, isplate zaposlenima, knjigovodstvo kod zarada, izveštaji o platama, evidencija o zaradama, procedure plaćanja, koeficijenti, podnošenje elektronskih poreskih prijava kod nadležnih državnih organa, zakonski rokovi i ostali važni elementi za obračun zarada. Pored toga obrađuje se Zakon o porezu na dohodak građana i aktuelne olakšice (podsticaj zapošljavanja) naknade zarada – bolovanje, porodiljsko odsustvo, postupak refundacije kod rfzo ugovor o delu i ugovor o privremenim i povremenim poslovima, dopunski rad i rad kod više poslodavaca – zakonski i poreski tretman. Prijavi se još danas i postani referent za obračun zarada. 
Nastavni kadar sa tržišnim i agencijskim iskustvom
Na kursu za obračun zarada naši nastavnici detaljno će vas upoznati sa suštinom knjigovodstvene materije kada je u pitanju obračun i njenom primenom. Iskusni u svom zanimanju, nakon višegodišnjeg vođenja poslovne dokumentacije za različite klijente u svojim knjigovodstvenim agencijama, uputiće vas i na praktičan rad na demo programu podnošenja poreske prijave za zaposlene na računaru. Uvek dostupni i otvoreni za sva pitanja polaznika učiniće da savladavanje obuke bude maksimalno olakšano. Nakon završetka kursa bićete osposobljeni da počnete odmah sa radom.
Zvanična potvrda stečenih veština
Sertifikat za referenta za obračun zarada koji budete stekli u “Božidarcu” priznata je i proverena garancija kvaliteta. Kao referent za obračun zarada možete se zaposlti u finansijama ili kadrovskoj službi bilo koje firme. Božidarac je državna ustanova koja baštini nasledstvo Narodnog univerziteta Božidar Adžije više od šest decenija. 
Vreme trajanja kursa i obuke za obračun zarada: 

  • 24 časova sa uključenim radom na elektronskoj prijavi koja se odvija u demo programu na računaru
  • Dinamika rada je tri do četiri susreta kako biste odmah stečeno znanje i veštine mogli da unovčite na tržištu

​​​​Cena kursa za obračun zarada i načini plaćanja: 

  • NA 2 RATE sa ratom već od 8.900 RSD
  • Prva rata pre početka, druga tokom trajanja obuke
  • Cena kursa: 17.800 RSD 

Pozovi nas još danas i zakaži besplatne konsultacije na besplatnoj info liniji 0800 300 305!

:

Top