Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za nokte - Manikir, Pedikir

Kurs za nokte - Manikir, Pedikir

Kurs za nokte - pedikir i manikir - Postani profesionalni nail artist

Volite da ulepšavete nokte? Želite druge da učinite negovanim i lepim? Kreativni ste? Verujete da se najbolje uči kroz praksu odnosno da odmah naučeno i primenite? Umetnost koja se isplati samostalno ulepšavajući nokte. Kurs za nokte je prava obuka za vas. Možete da birate između dva kursa koja smo za vas pripremili. Prvi kurs je manikir sa izlivanjem i estetsko - medicinski pedikir, a drugi je kurs samo za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem. Polaznici kurs za manikir sa izlivanjem i estetsko-medicinski pedikir prolaze obuku oblikovanja nokatne ploče, sređivanja zanoktica i poliranja noktiju, korišćenja krema za ruke i specijalnih ulja za zanoktice. Reč pedikir nega stopala, je nastala u Francuskoj, vodi poreklo od latinske reči pedis, što znači noga i cure što znači lečenje ili nega. Naziv manikir, nega ruku, potiče od latinskih reči manus što znači ruka i cure što znači lečenje ili nega. Arheoloske iskopine od početka paleolita pa sve do početka Starog veka pokazale da su plemići vodili računa o svom izgledu ruku i nogu koje su ukrašavali, negovali i iscrtavali. Sada sve više žena i muškaraca vode računa o svojim stopalima i rukama estetski i medicinski. Zato u poslednje vreme ima sve više salona koji se bave kozmetikom i negom lica i tela. Na kursu manikira i pedikira možete naučiti sve procedure i vešine estetske i medicinske nege vašeg klijenta kao i pristup samom klijentu. Obuka obuhvata rad na modelu, sve tehnike gela ili akrila po želji polaznika odnosno klasičan manikir. Na segmentu obuke za pedikir uči se i savladavaju tehnike estetskog i medicunskog kao i protetika nokta. Pored toga stiču se i osnovna znanja iz negovanja kože i noktiju na stopalima. Kurs za manikir i pedikir obuhvata sve, od prijema mušterije ili stranke u salon, načina komunikacije sa istim, higijenskih i tehničkih uslova salona za manikir-pedikir, do alata i preparata koji se koriste za negu i ulepšavanje klijenta. Naš sertifikat je garant kvalitetnog obrazovanja već duže od sedam decenija i daje prednost prilikom zapošljavanja. Ukoliko želite da ulepšavate druge i sebe, budete kreativni i nezavisni, steknete priznat sertifikat na tržištu onda je kurs za nokte pravi izbor za vas. Upišite se još danas i postanite profesionalni nail artist.
           Vođeni idejom da kurs za manikir i pedikir treba da bude što intenzivniji kako bi se stečeno znanje što pre primenilo fond obuke 45 školskih časova odnosno za manje od deset susreta možete završtiti kurs za nokte. Dinamika rada za grupnu nastavu je u skladu sa dogovorom sa polaznicima dok za individualni oblik nastave, polaznik predlaže termine i dinamiku rada. Plan nastave kursa za manikir i pedikir je podeljen na nastavne celine i podrazumeva: 1. Uvod, histologija koze, građa nokta dezinfekcija i sterilizacija osnovne mere zaštite od infekcije pribor za rad prijem klijenta, postupak rada manikir tehnike 2. Postupak gel laka 3. Postupak tipsi - lak za nokte, gel lak, gel u boji 4. Postupak tipsi - french tehnika 5. Postupak tipse kamuflažni gel -french 6. Izlivanje noktiju kamuflažni gel - french7. Postupak pedikira - estetski 8. Obrada uraslog nokta 9. Obrada kurjeg oka 10. Obrada drvenog nokta, gljivice.
       
Kurs za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem ima fond od 24 školska časa i uglavnom se završava samo za šest susreta. Kao i kod drugih kurseva dinamika rada za grupnu nastavu je u skladu sa dogovorom sa polaznicima dok za individualni oblik nastave, polaznik predlaže termine i dinamiku rada. Nastavne celine kursa za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem su: 1. Uvod, histologija kože, građa nokta dezinfekcija i sterilizacija osnovne mere zaštite od infekcije pribor za rad prijem klijenta, postupak rada manikir tehnike 2. Postupak gel laka 3. Postupak tipsi - lak za nokte, gel lak, gel u boji 4. Postupak tipsi-french tehnika 5. Postupak tipse kamuflažni gel - french 6. Izlivanje noktiju kamuflažni gel - french.
       Ukoliko želite sopstvenu dinamiku možete proći individualno kurs za manikir sa nadrogradnjom i izlivanjem gelom najčešće traje četiri dana po četiri do pet školskih časova i cena je 34.000 dinara. Dinamika individidualne nastave se menja u skladu sa dogovorom. 

      Realizacija kursa za nokte se izvodi u savremeno opremljenom kabinetu za praktičnu i teorijsku nastavu u Božidarcu. U moderno opremljenom prostoru imate sve potrebne pogodnosti za kvalitetno razvijanje svojih veština. Na raspolaganju su vam neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično čete uvežbavati na drugim polaznicima grupe ili dovesti sopstvene modele što je izuzetno preporučljivo, sve to uz stručnu pomoć predavača. Cilj je da polaznicima omogućimo teoriju i praksu na jednom mestu odnosno da naučeno odmah primenite. 

Zbog velikog interesovanja do kraja godine smo uveli promo cenu za obua kursa zato iskoristite priliku da steknete priznati sertifikat!

 

       Kurs za manikir i pedikir traje 45 školskih časova i možete ga platiti u tri mesečne rate sa prvom ratom već od 11.000 dinara, dinamiku plaćanja prati dinamiku nastave. Ukupna cena navedenog kursa za nokte iznosi 33.000 dinara, polaganje ispit je 2.500 dinara i skripta iznosi 1.000 dinara. Ako se prijavite preko sajta skriptu dobijate gratis. U cilju što lakšeg finansiranja obuke uveli smo i razne mogućnosti plaćanja. M​​​​​​ožete platiti i čekovima u 6 rata, administrativnom zabranom do 6 rata, a pored toge tu je i kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci.
       Kurs za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem traje 24 školska časa i možete ga platiti u dve mesečne rate sa prvom ratom već od 13.500 dinara, dinamiku plaćanja prati dinamiku nastave. Cena navedenog kursa za nokte iznosi 27.000 dinara, polaganje ispit je 2.000 dinara i skripta 1.000 dinara. Ako se prijavite preko sajta skriptu dobijate gratis. Takođe možete platiti i čekovima u 6 rata, administrativnom zabranom do 6 rata, a pored toge tu je i kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci.

Iskustvo i savet nekadašnje polaznice kursa i obuke za nokte: ,,Pri kraju srednje škole sam shvatila da se neću baviti onim što završavam. Svoje nokte sam uvek održavala i ukrašavala tako da su se svi pitali kako uspevam, neki su čak misili da svaki dan idem na manikir i korekcije. Sve drugarice su volele da dođu kod mene i da probamo razne ukrase za nokte. Kada sam pričala sa njima i sa roditeljima shvatila sam da od ovog može da se lepo zarađuje ali potrebno mi je bilo još znanja oko izlivanja i naravno sertifikat. Tražeći po guglu videla sam Božidarac, pozvala sam, došla sam i upoznala sa predavačem Tijanom i krenula sam vrlo brzo čim je krenula grupa sa nastavom. Prezadovoljna sam obukom, pre svega zato što imaju svoj salon, svoje lampe, dobre preparate i naravno grupa je bila super. Vežbali smo jedni na drugima. Završila sam samo kurs za manikir, posle sam upisala i akril tehniku. Planiram uskoro i pedikir jer sve više ima posla. Budućim pozalnicima toplo preporučujem Božidarac ne samo zato što je državna ustanova koja ima tradicuju već zato što ćete dobiti kvalitetno znanje.'' - Tatjana Kaluđerović, nekadašnja polaznica kursa za nokte. Pogledajte i ostala iskustva naših polaznika na Blogu ,,Moj Božidarac''.   
 
Steknite znanje kroz kurs za nokte koje ćete odmah naplatiti. Prijave za obuku su u toku, a mesta se brzo popune. Posetite našu ustanovu i uverite se zašto je “Božidarac” godinama najpopularnije mesto kursa za nokte. Upišite se još danas i krenite sa karijerom profesionalnog nail artista jer ovo je umetnost koja se isplati!

Ali ovo nije sve! U ponudi imamo i kurs samo za medicinski pedikir koji možete završiti samo za tri dana po specijalnog ceni od 21.000 dinara. Pored toga, svim kandidatima kursa za manikir nudimo dodatno usavšravanje za sve popularniju akril tehniku. Više infromacija o kursu za akril tehniku možete saznati ovde.  

Pedikir estetski i medicunski, kao i protetika nokta 

Prvi priručnik o pedikiru napisan je 1808 .god u Francuskoj, a zatim u Engleskoj, SAD i drugim državama. Pod pedikirom se podrazumeva nega i tretiranje svih promena na nogama kao što su žuljevi, urasli nokti, lečenje bradavica, skidanje zadebljanja, sečenje i brušenje nokta, nega ruku, stopala i nokta. U kineskoj medicini stopalo smatraju ogledalom celog tela, a akumpresurne tačke na stopalima kao direktnu energetsku vezu sa vitalnim organima tela. Podologija je nauka o stopalima. Razvija se kao posebna grana ortopedije, bavi se prevencijom, lečenjem i rehabilitacijom promena na stopalima. Tretira razne poremećaje vezane za kožu, nerve, vaskularne, mišiće i koštane poremećaje. U savremenoj medicini ovi problemi se zbrinjavaju instrumentima, aparatima, preparatima i pomagalima kao što su na primer proteze. Tradicionalne hiruške metode su zamenjene beskrvnim i bezbolnim podološkim tehnikama. Podološka protetika se razvija kao posebna specijalistička oblast. Savremenom podološkom protetikom oboleli nokti mogu biti zamenjeni, nova nokatna ploča se pravi od gela koji sadrži mikotične i antibakteriske supstance tako da se ležište nokta istovremeno i leči. Estetičar - kozmetičar za negu ruku i stopala estetskim procedurama stimuliše metaboličke procese, ostvaruje revitalizaciju kože stopala i šake, sprovodi prevenciju pojave nepoželjnih estetskih defekata i zdravstvenih problema i otklanja ih. Upišite kurs za pedikir još danas i savladajte sve veštine ovog zanimanja!
Ispit provere znanja za kandidate sa radnim iskustvom: Ukoliko kandidat poseduje radno iskustvo od minimum tri meseca za manikir i pedikir, sa potvrdom o radnom iskustvu, kopijom lične karte, kopijom diplome ili svedočanstva o redovno završenoj školi, može bez pohađanja obuke da polaže ispit. Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata kurs za nokte (manikir i pediki) je 20.000 dinara. 

Izrada sertifikata na engleskom jeziku: 

U skladu sa molbom polaznika moguće je izdati sertifikat na engleskom jeziku nakon uspešno položenog završnog ispita. Cena izrade sertifikata iznosi 5.000 dinara i trenutno je jedino moguća na engleskom jeziku. U roku ne dužem od 10 dana od dana podnošenja molbe.

 

Pogledajte mali deo atmosfere u ,,Božidarcu'' sa obuke. Klip kurs za nokte: 

 

Skripta obuke i kurs za nokte:

:

Top