Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za Lash Lift Botox trepavica

Kurs za Lash Lift Botox trepavica

Lash Lift u poslednje vreme pravi potpunu pometnju u industriji lepote. To je jednostavan i cenovno pristupačan način da uvećate ponudu u svom salonu i privučete mušterije. Posebno je pogodan za žene kojima smetaju veštačke trepavice ili ne žele da ih koriste. Lash Lift su trajne trepavice koje se lako održavaju i traju od 6 do 8 nedelja.
Nauči još danas kako da radiš Lash Lift i botoks trepavica 
Ova metoda se preporučuje osobama koje žele da neguju, hrana i jačaju svoje trepavice odnosno onima koji ne žele da nose ekstenzije ili žele da oporave dlaku. U ceo postupak je uključen protein keratin koji služi za zaštitu ćelija kao i za njihov oporavak. 
Lash Lift & Botox trepavica je idealan tretman za žene koje imaju kratke ili ravne trepavice. Nakon tretmana promena je vidljiva odmah. Trepavice su gušće, tamnije i duže. Inače
Lash Lift se posebno preporučuje ženama koje imaju guste i teške trepavice koje se teško oblikuju. Što je najvažnije ovom tehnikom se postiže apsolutno prirodan izgled trepavica. Sam tretman traje oko 60 min, rezultati su vidljivi odmah, a efekt traje do 6-8 nedelja, što zavisi do brzini rasta vaših trepavica. Tretman je neinvazivan, te se može raditi nakon ekstenzija trepavica.
Šta podrazumeva obuka Lash Lift - botox trepavica?
Na obuci je previđeno sve, od upoznavanja sa materijalom, lash liftingu, higijeni ali i uči se o negi nakon tretmana. Savladaćete kompletnu metodu lash liftinga. Kvalitet obuke je garantovan ne samo zbog stručnog osoblja koje je izvodi već i zbog toga što se edukacija odvija u malim grupama, ali naravno tu je i mogućnost individualne obuke u skladu sa vašim slobodnim terminima. Materijal tokom edukacije je obezbeđen. Modeli za rad obezbeđuje sam polaznik, a u koliko nije u mogućnosti sam da nađe modela potrebno je unapred da se dogovori sa Ustanovom kako bismo zajedno našli modela.
Dužina trajanja kursa:
Obuka za lash lift - botoks trepavica je intenzivna i traje jedan dan. Obuka je delom teorijska, a praktične veštine savladavaju se na modelu. Obuku izvodi Natalija Veličković, Nails tehničar i kozmetičar.

Cena kursa i načini plaćanja:  

 • Cena obuke: 19.000 dinara
 • Jednokratno plaćanje pre obuke
 • Kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci

Termini upisa: 

 • Upis na navedeni kurs vrši se tokom cele kalendarske godine
 • Upis se vrši lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili 
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
  • Putem web-sajta  www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305

Zato ne gubite vreme već steknite veštine koje se traže i zarađujte odmah nakon edukacije. Upiši se danas!

:

Top