Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za japansko iscrtavanje obrva

Kurs za japansko iscrtavanje obrva

Opšta informacija: Kurs za japansko iscrtavanje obrva 

Ovo je trenutno najpopularnija ručna tehnika iscrtavanja obrva. Izvodi sa malim nožićima, koji se sastoji od gusto sastavljenih iglica, zarezuje se plitko u epidermalnom sloju kože pa samim tim spada u polu trajnu šminku. Ova ručna tehnika stvara vrlo prirodan izgled obrva. Microblading ili japansko iscrtavanje obrva može ulepšati život vašim klijentima. Sa ovom metodom možete dodati dlačice kod svih klijenata bilo da su žene ili muškarci. Princip rada je da uokvirite lep izgled obrva koje radite na osnovu iscrtavanje i oblika lica vašeg klijenta. Ovom metodom klijenti će preskočiti svakodnevno iscrtavanje obrva. Retke, svetle, loše počupane obrve ili jednostavno nesavršene obrve, biće prošlost. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene licu klijenata u potpunosti. 

Širokom paletom pigmenata za japansko iscrtavanje obrva možete pružiti idealnu boju dlačica svom klijentu. Tretman je bezbedan za klijenta i samog tehničara koji izvodi proceduru Microblading-a. Uz ovu proceduru koristimo lokalni anestetik tako da nelagodnost smanjena na minimum. Japansko iscrtavanje obrva je jako popularna tehnika kod mladih osoba upravo iz razloga što daje prirodan izgled dlake koja se lako uklapa sa prirodnom dlakom. Tehnika je laka za rad i samim tim tehničar koji izvodi ovu proceduru za jako kratko vreme savlada tehniku. Ovom tehnikom Microblading možete prekriti stare tetovaže vaših klijenata, a samim tim i menjati nijansu obrva sa korektivnim pigmentima i tako ispuniti svaku želju svojih klijenata. Metoda je vrlo zahvalna i kod alopecije možete napraviti idealan oblik vašem klijentu. Na kursu se uči histologija kože, šta je metoda Microblading, šta je tetovaža, primena i značaj, sve prednosti i mane tetovaža, kako izbeći greške u radu. Šta klijent mora da zna pre same procedure i kako da tretira tetovažu posle tretmana. Klijent mora da bude upućen u sve moguće promene na koži ili alergijskoj reakciji, sve indikacije i kontraindikacije procedure. Polaznik prvo vežba na veštačkoj koži, a potom radi iscrtavanje zlatnog preseka i iscrtava oblik klijentu pa tek onda radi japansko iscrtavanje obrva. Microblading ima šeme iscrtavanja dlačica i oblika idealnih obrva vašeg klijenta. Ova tehnika je najprirodnija dnevnoj varijanti šminke i izgleda vrlo otmeno, a ukoliko klijent ima potrebu za jačim makeup-om može da se šminka preko tetovaže obrva. Ova metoda otvara pogled vašeg klijenta, ten deluje svežiji, a klijent je zadovoljniji.


Vreme trajanja kursa i obuke za japansko iscrtavanje obrva:  

 • Dinamika: 12 školskih časova, vreme trajanja dva dana 
 • I dan – (6 školskih časova): obuka je delom teorijska, a praktične veštine savladavaju se na veštačkom materijalu – linoleumu
 • II dan – (6 školskih časova): radi se na živom modelu

Termini upisa: 

 • Upis na navedeni kurs vrši se tokom cele kalendarske godine
 • Upis se vrši lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili 
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
  • Putem web-sajta www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305
 • Individualnu nastavu organizujemo odmah

Materijal: 

 • Materijal obezbeđuje „Božidarac“

Napomena:

 • Polaznici kursa obezbeđuju modela

Literatura kursa i obuke za japansko iscrtavanje obrva: 

 • Literaturu obezbeđuje „Božidarac“ bez nadoknade

Cena kursa i načini plaćanja:  

 • Cena obuke: 59.000 rsd
 • Jednokratno plaćanje pre početka obuke
 • Kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci

 

Skripta kursa i obuke za japansko iscrtavanje obrva:

 

 

:

Top