Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs profesionalnog šminkanja

Kurs profesionalnog šminkanja

Kurs profesiolanog šminkanja - Iskoristi svoju kreativnost! 
Industrija šminke trenutno se nalazi u zenitu svoje popularnosti. Sa trendovima koji su inspirisani svetskim zvezdama koje diktiraju popularnost u današnjoj kulturi, nikada nije bilo uzbudljivije vreme da započnete karijeru šminkera. Bez obzira da li želite da izrazite svoju kreativnost u modnim fotografijama manekena ili da naglasite prirodnu lepotu neveste na njen poseban dan, mogućnosti za karijeru su beskrajne. Kurs šminkanja u “Božidarcu” nudi širok spektar znanja i veština. On uključuje sve - od osnove šminkanja do napredne tehnike kao što je konturisanje. Predavanja su osmišljena da vam pruže praktične veštine i samopouzdanje u poslu, kako bi po završetku kursa za šminkanje bili u mogućnosti da klijentima ponudite veliki broj usluga.  
Naučite profesionalno šminkanje za svaku priliku
Dobro obučen make-up artist zna kako da prilagodi izgled svog klijenta, da sakrije ili ublaži njegove nedostatke i istakne lepotu. Na kursu šminkanja savladaćete tehnike koje možete primeniti kod manekena i foto modela, šminkanja za spotove i TV reklame, za svadbe, rođendane, mature i druge posebne prilike. Profesionalno šminkanje zahteva dosta našminkanih lica i praktičnim iskustvom postajete sve veštiji. Na kursu u našoj ustanovi naučeno odmah primenjujete na modelima. Savladaćete najpopularnije tehnike, ali i kako odabrati najkvalitenije proizvode shodno tipu kože i aktuelnim trendovima. Zadovoljni klijent najvažnija je satisfakcija svakog šminkera. 
Kurs šminkanja sa višegodišnjom tradicijom obučavanja
“Božidarac” je jedna od najstarijih državnih ustanova koja decenijama obučava polaznike na različitim kursevima. Svaki polaznik koji upiše kurs šminkanja postaje ponosni vlasnik sertifikata koji je garancija teoriskog i praktičnog iskustva. Takođe, posle završene obuke pruža vam se mogućnost za dodatna usavršavanja kroz razne seminare i izučavanja novih tehnika. Uz završeni kurs i stečeni sertifikat možete biti angažovani u salonima lepote ali možete krenuti da radite i kao nezavisni samostalni profesionalni šminkeri. Za one koji žele da nastave edukaciju nakon kursa za profesionalnog šminkera nudimo dodatnu mogućnost MASTER KLASA.  
Savremeno opremljen kabinet za praktičnu i teorijsku nastavu
U šminkernici, koja se nalazi u prostorijama “Božidarca”, imate sve potrebne pogodnosti za kvalitetno razvijanje šminkerskih veština. Studio je moderno opremljen, a svim polaznicima dostupni su neophodni alati, kao i najkvalitetnija kozmetika koja se koristi na praktičnom delu. U cenu obuke za šminkere uračunat je sav neophodni materijal. Polaznici vežbaju tehnike šminkanja jedni na drugima, ali preporučujemo da polaznik sebi obezbedi modela.
Šta ćete sve naučiti na kursu za šminkere? Kurs šminkanja podrazumeva učenja svih bitnih detalja, a pre svega je fokusiran na sticanje praktičnih veština profesionalnih šminkera kroz obuku u studiju za šminkanje. Posebna pažnja posvećena je tehnikama za šminkanje za scenu i fotografiju. Neke od znanja i veština koje ćete usvojiti na kursu su: Uvod u svet dekorativne kozmetike i lepotu ženskog pogleda; Priprema lica za šminkanje; Konturisanje lica, ten; Korekcija i iscrtavanje obrva (za sve tipove oblika lica); Senke i iscrtavanje očiju (za sve tipove oka); Ajlajner, maskara - pravilno iscrtavanje i nanošenje; Rumenilo i hajlajter; Nanošenje olovke i karmina za usne (za sve oblike usana); Prijem mušterije ili stranke u studio i načina komunikacije sa istim; Higijenski i tehnički uslovi studija za šminkanje; Poznavanje alata i preparata koji se koriste za negu i ulepšavanje klijenata.

Odaberite grupnu ili individulanu nastavu

  • Grupna nastava kreće uskoro i traje 25 školskih časova (pet dana po četiri školska časa). Ubrzani kurs profesionalnog šminkanja iznosi 24.000 RSD, a polaganje ispita 2.000.00 RSD.
  • Materijal je obezbeđen i radi se sa Kryolan-om, Aden Cosmetics-om i Golden Rose.
  • Individualna nastava je 20 školskih časova i cena je 36.000 RSD. Iskoristi priliku. Upiši se odmah! Skripta je besplatna za polaznike individualne nastave.  

Uveli smo i razne mogućnosti upisa:

  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
  • Putem web-sajta www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305 

Iskustvo i saveti nekadašnjih polaznika kursa za šminkanje

Elena Mojsić je kurs šminkanja upisala na preporuku drugarice koja je šminkerka na jednoj televiziji. Kako je odustala od fakulteta morala je potražiti način za obezbeđenje svoje egzistencije. “Iskrena da budem uvek sam i volela da šminkam sebe ali i sebi drage osobe. Mislim da nema svadbe u mom okruženju za koje drugarice nisam šminkala. To me ispunjava. Završila sam pravno-birotehničku ali zapravo to me nikad nije ni interesovalo. Pre nego što sam upitala kurs šminkanja u “Božidarcu” dobro sam se raspitala o profesorki, kako bi bila sigurna da je to dobra investicija. Mogu reći da se svaki dinar višestruko ispatio. Super je što “Božidarac” ima svoju profesionalnu šminkernicu jer nemate pritisak da morate da završite ranije. Atmosfera je takođe bila sjajna tokom obuke. Trenutno radim privatno ali verujem da ću u skorijoj budućnosti sa drugaricom otvoriti kozmetički salon. Upišite zato što se nećete pokajati”, prenosi svoje utiske Elena Mojsić, nekadašnja polaznica.

Jovana Nikolić je oduvek znala da želi da postane profesionalni šminker po završetku gimnazije. Nakon velikog broja pogledanih tutorijala o šminkanju na internetu, shvatila je da joj ipak nedostaju osnova i iskustvo šminkanja u praksi. “Želela sam da svoje do sada amatersko znanje o šminkanju dopunim profesionalnim kursom, nakon čega bih dobila zvanični sertifikat. Kurs u “Božidarcu” učinio mi se adekvatnim zbog profesorke sa fenomenalnim preporukama, ali i postojanja salona sa praktičnu nastavu. Modeli su bile moje drugarice koje su oduševljene onim što sam naučila”, reči su Jovane koja sada radi u jednom ekskluzivnom salonu u Beogradu. Pročitajte i ostala iskustva polaznika na Blogu ,,Moj Božidarac''.

Ostvarite karijeru make-up artista i prijavite se što pre!
Prijave na kurs za šminkera su u toku, a mesta se brzo popune. Posetite našu ustanovu i uverite se zašto je “Božidarac” godinama najpopularnije mesto za obuku profesionalaca. Prijavite se na vreme već danas ili zakažite besplatne konsultacije!

Za kandidate van Beograda možemo da organizujemo intenzivnu obuku od nedelju dana.

Izrada sertifikata na engleskom jeziku: 
U skladu sa molbom polaznika moguće je izdati sertifikat na engleskom ili nemačkom jeziku nakon uspešno položenog završnog ispita. Cena izrade sertifikata iznosi 5.000 dinara, u roku ne dužem od 10 dana od dana podnošenja molbe.
Potvrda znanja sertifikatom ako već imate iskustva Steknite priznati sertifikat bez pohađanja obuke ako posedujete iskustvo u šminkanju od minimum tri meseca. Priložite kao dokaz potvrdu o radu u salonu, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi i lične karte i možete polagati stručni ispit. Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata za kurs šminkanja je 16.000 rsd.

Skripta kursa i obuke za šminkanje:
 

:

Top