Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs masaže vulkanskim kamenjem

Kurs masaže vulkanskim kamenjem

Obuka za masažu vulkanskim kamenjem
Masaža vulkanskim kamenjem (hot stone) je vid termoterapijske procedure, zasnovana na drevnoj tradiciji korišćenja toplog vulkanskog kamenja u terapijske svrhe. Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost sa prirodom, može se reći da je to tretman koji leči telo, um i dušu. Za vreme trajanja tretmana klijent se potpuno opušta. Hot stone masaža primenjivala se i u drevnom Egiptu, dok su američki Indijanci, koristili kamenje za vreme svojih rituala i ceremonija, koji su zadržani i do današnjeg dana. Za masažu vulkanskim kamenjen, koristi se bazaltno kamenje vulkanskog porekla, crne ili tamno – sive boje, a zbog prisutnosti nekih drugih elemenata može biti i zelenkast. Pronalazi se u vodi ili presušenim koritima reka. Stovekovno delovanje vode, učinilo je kamenje zaobljenim i glatkim, veoma pogodnim za masiranje. Četrdeset i pet po veličini i obliku različitih kamenja, zagrevaju se u posebnim hromiranim posudama, u vodi, temeperature između 47 – 50C. Sama tehnika masaže vulkanskim kamenjem jeste u tome, što se isto ne stavlja direktno na telo, već maser prvo zagreje svoje dlanove koje prinosi na kožu i pokretima glađenja priprema je i greje nakon čega toplim kamenjem masira dublje strukture kože, mišićnih ovojnica, ligamenata i mišićnih grupa. Većina ljudi toplinu kamenja doživljava kao izuzetno ugodan tretman, pa se zbog njegove specifičnosti uvek rado vraćaju. Masaža vulkanskim kamenjem je namenjena svima onima koji imaju problema sa nesanicom, depresijom, nepetošću u mišićima i dr. Toplina opušta mišiće i dozvoljava maseru da ih masira bez velikog pritiska. Kao i sve masaže, pa tako i ova ima svoje kontraindikacije zato posebna pažnju moraju da imaju: srčani bolesnici, trudnice, osobe sa proširenim venama, osobe sa povišenim krvnim pritiskom, za vreme PMS –a, kao i sva infektivna i gnojna stanja i promene na koži. Masaža vulkanskim kamenjem predstavlja jedinstvenu tehniku masaže koja omogućuje prožimanje svih termodinamičkih blagodeti zagrejanog bazalznog kamenja i uzvišenih svojstava eteričnih ulja. Rezultat je blagotvorni,itekako opuštajući doživljaj u kojem se sjedinjuju energija Zemlje i uzvišenost eteričnih ulja, prenoseći mistiku drevnih civilizacija.
Uveli smo i razne mogućnosti upisa:

  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
  • Putem web-sajta www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305 

Vreme trajanja i dinamika obuke za masažu vulkanskim kamenjem
U mogućnosti ste da izaberete dva načina usavršavanja: individualno ili rad u grupi. Nastava u grupi počinje odmah po formiranju, a maksimalno deset do petnaest dana nakon upisa. Individualni kurs za vulkanskim kamenjem predviđen je za one koji žele da steknu znanje prema njihovoj dinamici i rasporedu.
Grupna nastava
Fond časova obuke: šest školskih časova
Cena obuke: 17.000 RSD
U cenu kursa masaže vulkanskim kamenjem uračunata je skripta i izrada sertifikata. 

Individualna nastava
Ukoliko želite da veštine masaže vulkanskim kamnjem savladate za što kraće vreme, individualnu obuka najbolje će ispuniti vaše zahteve. Kurs masaže vulkanskim kamnjem možete završiti za jedan dan. Fond časova individualne obuke: četiri školskih časova
Cena individualne obuke: 24.000 dinara
Uveli smo i mogućnosti plaćanja obuke preko kredita
Plaćanje možete izvršiti u celosti
ili na kredit (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci. 

Prijavite se za jednodnevu obuku masaže vulkanskim kamnjem!

Top