Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs dizajn enterijera

Kurs dizajn enterijera

Budi deo novog kursa dizajn enterijera. U savršenom balansu teorije i prakse osmislili smo kurs koji će ti pružiti sve što je neophodno da uređuješ prostor u kome živiš ili da pomogneš nekom u uređivanju prostora koga voliš, ali pre nego što krenemo odgovori na neka od sledećih pitanja: Da li želiš da urediš svoj životni prostor, a nisi sigurna odakle da počneš? Videla si na stotine lepih enterijera na internetu, Pinterestu i volela bi da naučiš kako da to preneseš na svoj prostor? Ako su ovo neka od pitanja koja si sebi postavljala i tvoj odgovor je pozitivan onda je ovo kurs baš za tebe. Nakon ovog kursa bićeš u prilici da savladaš tehnike i trikove koje primenjuju i profesionalci. Saznaćeš kako da na najbolji način iskoristiš potencijal svake sobe, kako da adekvatno odabereš boje, nameštaj i sve to zaokružiš u fotogeničan prostor u kome ćeš se osećati prijatno i biti ponosni na to što si postigla.
Imaćeš priliku da dobiješ znanje o uređenju enterijera kroz predavanja podeljena u šest celina. Svaka celina će biti predstavljena kroz teorijski i praktičan rad, kao i primere iz prakse. Predavanja će se realizovati jednom nedeljno online uživo, nakon čega će polaznici mini projekat za svaku lekciju dobiti na i-mejl, kao i zadatke za svaku oblast koje će raditi u toku nedelje i urađene zadatke slati našem predavaču Ani. Polaznicima će predavač biti dostupan za konsultacije putem i-mejla ili zatvorene Facebook grupe gde će biti u prilici da komuniciraju i razmenjuju informacije i iskustva. Kurs osnove dizajna enterijera je zamišljen tako da polaznici
nakon završenog kursa mogu samostalno da se upuste u opremanje ili renoviranje sopstvenog prostora i sa sigurnošću izvedu svoje projekte poput profesionalaca. Uz savete predavača i naučenih osnovnih lekcija i pravila za uređenje enterijera, polaznici će biti u mogućnosti da kreiraju svoj prostor i nabave materijale, nameštaj i dekoraciju na pravim mestima. Takođe, kroz praktične primere imaće priliku da sagledaju kako izgleda organizacija radova i komunikacija sa izvođačima radova i kako da to sve skladno realizuju. Nakon kursa bićeš u mogućnosti da budeš konsultatn u oblasti dizajna enterijera. 
U prvoj nedelji: - upoznavanje sa prostorom - određivanje zona - inspiracija i upoznavanje sa stilovima
Druga nedelja: - analiza radova i troškova
Treća nedelja: - odabir boja i materijala - primena materijala
Četvrta nedelja: - funkcionalnost - ergonomija - odnosi elemenata u prostoru
Peta nedelja: - rasveta u enterijeru
Šesta nedelja: - dekoracija
Sedma nedelja: - rezime i oblikovanje prethodnih lekcija u celinu - predstavljanje projekata polaznika

Vreme trajanja kursa dizajn enterijera online: 

  • Fond: 12 školskih časova + besplatne konsultacije, šest susreta odnsno mesec ipo dana
  • Dinamika rada: jednom nedeljno predavanje, u poslepodnevnim terminima + mini projekti
  • Nastava se odvija u realnom vremenu tj. uživo što ostavalja mogućnost da postavljate pitanja i učestvujete dok pratite

Cena kursa za dizajn enterijera i načini plaćanja: 

  • Rata već od 8.450 RSD i uključuje materijal i izradu sertifiakta na kraju kursa
  • Kurs je na akciji do 15. JUNA i iznosi 16.900 dinara, 
  • Čekovima građana, do dve rata 

Upiši se odmah na kurs za dizajn enterijera:

  • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs 
  • Takođe možete da nam pišete i putem Vibera i Whats up-a +381648668230
  • lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 10 do 13č 

O predavaču:
Ana Maria Gvozdenović - dizajner enterijera
Ana Maria je osnivač i glavni dizajner studia AMG Dizajn. Studio vodi samostalno poslednje 3 godine, pre toga je svoje znanje usavršavala u nekoliko kompanija čija je delatnost upravo dizajn enterijera. Diplomirala je na Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti na departmanu za dizajn enterijera.
AMG Studio za dizajn enterijera bavi se dizajnerskim projektovanjem enterijera stambenih i komercijalnih prostora. Pruža kompletnu uslugu od izlaska na teren radi uzimanja mera i snimanja postojećeg stanja objekta, preko izrade idejnog rešenja, 3D vizuelizacije, kompletnog odabira materijala i opreme, do izvođenja radova.
Prilikom pristupanja svakom projektu i klijentu trudi se da prepozna šta je suština onoga što je prostoru potrebno. Na prvo mesto uvek stavlja funkcionalnost, jer smatra da je to osnova svakog dobro osmišljenog prostora. Ono što dolazi iza funkcionalnosti je personalizacija prostora. Svi smo različiti, i veruje da nije dobro da živimo u prostoru koji je nalik nekom drugom. Trendovi postoje, ali misli da bi svako trebalo da prostor prilagodi svom senzibilitetu i načinu života. 

:

Top