Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Komunikacija sa teškim ljudima - online radionica

Komunikacija sa  teškim ljudima - online radionica

Božidarac Online vas poziva na online radionicu ''Komunikacija sa  teškim ljudima" posvećenu mentalnom zdravlju u utorak, 30. mart u 17 časova. Prijava je u nastavku. Da li je komunikacija sa teškim ljudima naš nerešiv problem ili ipak postoji način da se izborimo sa ovakvim preprekama na poslu ili privatnom životu? Kako prepoznati teške sagovornike i ostvariti komunikaciju sa njima? Koja su najvažnija pravila u komunikaciji sa teškim ljudima i možemo li ih lako usvojiti?….O odgovorima na ova pitanja kao I kako da  osnažimo naše veštine u otežanoj komunikaciji, govoriće u utorak, 30.marta, Radmila Urošević, sociolog i socioterapeut. 
Prijavite se na linku 
ovde.
Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure,  „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i  modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016.godine.
Radi u Gradskoj opštini Zvezdara/Beograd na poslovima šefa Odseka za socijalnu zaštitu i koordinatora Volonterskog servisa Zvezdare čiji je idejni tvorac 2011.godine. Za svoj rad dobila nekoliko nagrada i mnogo aplauza.
Podrška GO Vračar

Top