Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kako sebe predstaviti u najboljem svetlu? Online radionica

Kako sebe predstaviti u najboljem svetlu? Online radionica

Božidarac Online Vas nakon letnje pauze poziva na prvu online radionicu Kako sebe predstaviti u najboljem svetlu? u utorak, 12. septembra u 17 časova. Besplatnu prijavu možete naći u nastavku
Prirodna je potreba da svako od nas u važnim prilikama želi sebe da predstavi u najboljem svetlu. Ima ljudi koji to sjajno umeju da urade ali ima najviše onih kojima je teško da govore o sebi jer misle da je to hvaljenje ili jednostavno ne znaju šta bi trebalo reći. Kako naučiti veštinu plasiranja sebe i svojih kvaliteta u ključnim situacijama i kako iskoristiti šansu prvog utiska? Ili - kako ispraviti propušteno i ipak- iskoristiti drugu šansu i ostaviti drugi utisak? Da li je u predstavljanju sebe važno biti adekvatan i realan i da li je na ispitu stara tvrdnja da je skromnost vrlina? O ovoj temi kao i pitanjima učesnika radionice govoriće na radionici 12.septembra u 17,00 časova Radmila Urošević, sociolog i socioterapeut. 

Prijavite se OVDE.

O predavaču: Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne- “Starenje bez (auto)cenzure, „Bonton starenja ili demanti o starenju“ i „Društveni položaj i modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu“. Napisala monodramu „Vratite mi moje koze“ i komediju omnibus „Izvinite, koliko imate godina“ koja se izvodi u Pan teatru od 2016. godine, a u maju je održana i na sceni Božidarca.

Podrška GO Vračar

Top