Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Individualni kurs engleskog jezika online

Individualni kurs engleskog jezika online

Individualni kurs engleskog od sada i online
Razmišljate koje veštine možete da steknete od kuće dok traje pandemije korona virusa? Ne brinite, niste sami. Mnogi pojednci praktikuju samoizolaciju i socijalno distanciranje. Iako je ovo zastrašujuće i stresno vreme za sve, možemo pokušati pronaći nešto dobro u situaciji. Na primer, ovo je sjajno vreme da proširite svoj set veština. Ukoliko ste uvek želeli da naučite ili usavršite konverzaciju engleskog jezika i olakšate sebi poslovanje kao i da podignete svoje veštine na tržitu rada individualni kurs engleskog jezika je prava obuka za vas. Danas engleski jezik koriste gotovo sve kompanije u svom poslovanju, a individualni online kurs će vam omogućiti da uživo, u dogovorenim terminima, iz udobnosti svoga doma imate priliku da sa predavačem ,koji je posvećen samo vama, vežbate konverzaciju na koju smo obratili posebnu pažnju. 

Niste sami 
Naši kursevi zadržali su sve prednosti tradicionalnog obrazovanja uz nove mogućnosti. Imaće kontakt uživo sa predavačem koji vam u svakom trenutku može ponoviti ili dodatno objasniti ukoliko je potrebno. Sve ovo iz udobnosti vaše dnevne sobe preko kompjutera ili mobilnog telefona.

Opšta informacija:
Individualna online nastava za engleski jezik organizovana je po nivoima, u zavisnosti od predznanja koje posedujete (i koje se utvrđuje na besplatnom ulaznom online testiranju). Bez obzira na nivo, insistira se na konverzaciji.

Cena i načini plaćanja individualne nastave:

  • Cena individualne nastave: 2.500 rsd po času (60 minuta)
  • Cena literature: 1500 rsd Akcija: Za polaznike koji se upišu pre 15. jula literatura je BESPLATNA! Prijavi se odmah
  • Za individualni oblik nastave, polaznik predlaže termine i dinamiku rada

Upiši se odmah na kurs individualni kurs engleskog jezika:   

  • Najjednostavnije je putem sledećeg linka ovde ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs  
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305
  • Takođe možete da nam pišete i putem Vibera i Whats up-a +381648668230
  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 10 do 14č ili    

Božidarac je član Evropske asocijacije za obrazovanje odraslih (EAEA)

Iskustvo i savet nekadašnjeg polaznika:
Nemanja Leković, zaposlen je u kompaniji koja se bavi distribucijom robe i dobara, i zadužen je za komunikaciju sa klijentima, a kako je firma proširila poslovanje i postala internacionalna stvorila se i mogućnost za napredovanje, uz jedan mali savladivi korak - znanje engleskog jezika. ''Uvek sam smatrao da posedujem dovoljno znanje engleskog jezika zbog gledanja serija i filmova, ali kako se probližavao dan za intervju, shvatio sam da ustvari već dugo vremena nisam imao priliku da ga zaista i komuniciram sa nekim. U vežbanju ispred ogledala sa samim sobom uvideo sam da to i ne ide baš onako kako sam zamišljao, sve sam imao u glavi, ali kada je trebalo to da izgovorim jednostavno nije zvučalo kako treba. Individualni online kurs mi je pomogao da pitam baš ono što do sada nikada nisam imao priliku i da zajedno sa predavačem prođem kroz sve situacije koje sam sa nekim drugim izbegavao da ne bih ispao, kako se kaže, ''glup u društvu''. Ujedno, i dalje sam morao da se fokusiram na posao, pa mi je mogućnost učenja od kuće dodatno štedela vreme. Stekao sam novo i unapredio znanje koje već posedujem, a samim tim i izgubio strah od ranije da nešto ne pogrešim. Uz unapređenje na poslu i sve benifite koje dolaze uz to, stekao sam novu veštinu, za koju sam ranije samo ubeđivao sebe da je već posedujem.'' 
 

Ispit provere znanja od sada i online:
Ukoliko kandidat poseduje znanje engleskog jezika i želi sertifikat, ima mogućnost da polaže ispit provere znanja, nakon čega mu se izdaje sertifikat

  • Cena provere znanja engleskog jezika je 8.000 rsd

Prijavi se odmah! 

Top