Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Božidarac Language cafe specijalni gost Italijanski institut za kulturu

Božidarac Language cafe specijalni gost Italijanski institut za kulturu

Božidarac Language cafe nastavlja i ove jeseni. Iskoristite priliku da vežbate jezik besplatno ili pomognete drugima da govore jezik koji vi znate. Takođe otvara mogućnost da steknete nove prijatelje i vežbate razne jezike, sve dok uživate ovaj put u italijanskoj kafi, slatkišima i grickalicama. Učešće je besplatno i otvoreno za sve sugrađane i sugrađanke. Slobodno povedite i svoje prijatelje da uživaju u opuštenoj atmosferi Božidarca i Kancelarije za mlade Vračar sa glavnim ciljem da širimo ljubav prema raznim jezicima i kulturama. Poželjna prijava za događaj na sledećem linku https://forms.gle/xhTUTnmUdm6Bjhyk7

Agenda:
19:00 - Kratka prezentacija italijanskog jezika / kulture od strane Italijanskog instituta za kulturu
19:15 - Prostor je podeljen na stolove za kojima se govori po jedan jezik, po vašem izboru se pridružujete stolu čiji jezik želite da usavršite. Tokom trajanja kafea diplomirani filolog Ana Nenadić koji vodi popularni i zanimljivi nalog Učimo italijanski je pripremila interaktivnu radionicu najkorisnijih fraza. 
21:00 - Zvanični završetak Božidarac Language cafe

Božidarac Language cafe je planirano da se održava jednom mesečno do kraja godine i da svaki put drugi jezik/kultura budu specijalni gost na događaju. 

Organizacija: Božidarac, KZM Vračar, Polyglot Club Serbia,
Podrška: Klaster In, GO Vračar, grad Beograd - Sekretarijat za omladinu, Italijanski institut za kulturu

Top