Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Božidarac Language Cafe Online u septembru

Božidarac Language Cafe Online u septembru

Dragi ljubitelji jezika,

Približava se poseban trenutak kada ćemo zajedno proslaviti Dane evropske baštine i Evropski dan jezika, 26. septembar, na jedinstven način! Božidarac Language Cafe vas poziva na uzbudljivu online sesiju koja će se održati u utorak, 26. septembra, s početkom u 20 časova preko platforme Zoom. Imaćete priliku da vežbate engleski, nemački, španski, italijanski, francuski i druge jezike za koje se prijave učesnici. Prijava na linku u nastavku.

Ovaj događaj obeležava značaj evropske kulturne raznolikosti i jezičkog bogatstva, a mi smo pripremili posebnu poslasticu za sve vas. Naš specijalni gost za ovu priliku je francuski jezik! Da, dobro ste pročitali - imaćemo posebnu radionicu na kojoj ćete imati priliku da naučite osnove francuskog jezika i kako da se predstavite na francuskom jeziku. Radionicu vodi naš predavač Božidarca Roman Nuždin.

Ova online sesija će biti interaktivna i uključiva, prilika da upoznate ljude iz različitih delova sveta i unapredite svoje jezičke veštine. Bilo da ste početnik ili već govorite nekoliko jezika, dobrodošli ste da se pridružite.

Molimo vas da se obavezno prijavite putem linka https://forms.gle/6mm5zHiYAT9RbaeY8 . Ovaj događaj se realizuje uz podršku GO Vračar i predstavlja odličan način da se povežemo sa zajednicom i proširimo svoje jezičke horizonte.

Rezervišite svoje mesto u Božidarac Language Cafe Online, obeležite datum i pridružite nam se 26. septembra u 20 časova. Radujemo se što ćemo zajedno proslaviti evropsku baštinu i raznolikost jezika.

Vidimo se na ZOOM-u!

Top