Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Božidarac Language Cafe Online / veče francuskog jezika

Božidarac Language Cafe Online / veče francuskog jezika

Dragi ljubitelji jezika,

Božidarac Vas sa zadovoljstvom poziva na novu sesiju Božidarac Language Cafe Online, koja će se održati u četvrtak, 8. februara, sa početkom u 19 časova preko platforme Zoom. Ovo će biti idealna prilika da izoštrite svoje jezičke veštine, upoznate se sa učesnicima koji dele vašu strast prema učenju jezika, i istražite bogatstvo jezičkih i kulturnih raznolikosti.

Za ovu priliku, pripremili smo nešto posebno: organizovaćemo specijalnu sesiju u okviru Language Cafe sa našim instruktorom francuskog jezika Romanom. Ova sesija će biti posvećena francuskom jeziku, pružajući vam priliku da naučite nove fraze, usavršite izgovor i bolje upoznate francusku kulturu. Kako biste učestovali u ovoj sesiji vaš trenutni nivo znanja treba biti minimum A2 francuskog, ovo će biti sjajna šansa da proširite svoje veštine u prijateljskoj i podržavajućoj atmosferi.

Na ovom događaju, imaćete priliku ne samo da praktikujete engleski, nemački, španski, italijanski i druge jezike za koje se prijave učesnici, već i da se posebno posvetite francuskom jeziku kroz interaktivnu sesiju sa našim iskusnim instruktorom.

Molimo vas da svoje učešće potvrdite prijavom preko sledećeg linka: https://forms.gle/wN8bMEdyEe7GxLwQ8 . Vaša prijava nam pomaže da bolje organizujemo sesiju i osiguramo da svako ima najbolje moguće iskustvo.

Ova online sesija će biti interaktivna i uključiva, savršena prilika da se povežete sa ljudima iz različitih delova sveta iz udobnosti svog doma. Language Cafe Online ne samo da predstavlja šansu za učenje i praktikovanje jezika, već i za upoznavanje s kulturama, običajima i idejama koje obogaćuju naše zajednice.

Rezervišite svoje mesto odmah i budite deo našeg jezičkog putovanja 8. februara u 19 časova. Radujemo se što ćemo vas videti na Zoom-u i zajedno istražiti bogatstvo jezika i kultura!

Podrška GO Vračar

Top