Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Aktivno treće doba u Božidarcu

Aktivno treće doba u Božidarcu

U punoj galeriji Božidarca dodeljene su pohvalnice seniorima koji su prethodnih godinu dana uspešno pohađali kurseve računara, engleskog i španskog jezika.

Na početku dodele prisutnima se obratio direktor ustanove Vladimir Kljajić koji je istakao divljenje motivacijom za sticanjem novih znanja koju su polaznici pokazali. Misija ustanova je da postane centar okupljanja vračaraca i okruženje u kome se podržavaju sugrađani u učenju, napredovanju i upoznavanju svojih komšija sa sličnim interesovanjima. Kroz program je prošlo preko tri stotine penzionera, a uspešno je istrajalo do kraja preko sedamdeset seniora.

Ispred gradske opštine Vračar seniore je pozdravio i pomoćnik predsednika gradske opštine Vračar, Marko Nikić, koji je rekao da će opština Vračar nastaviti da podržava navedeni program. Takođe je predstavio i aktivnosti koje opština sprovodi u cilju poboljšanja kvaliteta života penzionera sa Vračara kao što su Vračarski majstor, izlete, radionice plesa i mnoge druge.

Nastava se odvijala u Božidarcu sa pažljivo osmišljenim programom koji je prilagođen seniorima i njihovim interesovanjima. Među prisutnima je bio i slavljenik rođendana, Zdravko Radojčić, kome je direktor ispred Božidarca poklonio priručnik španskog jezika i poželeo srećan rođendan.

Fotografije sa dodele pohvalnica možete pogledati na linku ovde.

Program je realizovan kroz projekat Vračarski univerzitet za treće doba uz podršku gradske opštine Vračar. 

Top