Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Retro žurka: Vračar živi

Retro žurka: Vračar živi

Dragi sugrađani,

Pozivamo vas na nezaboravnu retro žurku koja će vas povesti na putovanje kroz vreme pod nazivom "Vračar živi". Ova magična noć će se odigrati u četvrtak, 21. septembra, s početkom u 20 časova, u prelepom dvorištu Božidarca.

Očekuje vas niz plesnih hitova iz druge polovine 20. veka, koji će vas vratiti u doba retro šarma. Ali to nije sve! Očekujemo da će gost večeri biti i automobilski eksponat - nacionalna klasa Fića. 

Ali ova žurka nije samo zabava; ona označava i početak projekta "Vračar živi kroz uspomene". Želimo da čujemo vaše priče, uspomene i dogodovštine koje ste doživeli na opštini Vračar. Zanimaju nas vaša lična iskustva i doživljaji!

Spremni smo da zabeležimo sve vaše priče putem audio/video zapisa. Digitalni arhiv "Vračar živi kroz uspomene" će rasti samo uz vašu podršku. Zato vas pozivamo da nam pozajmite predmete i fotografije koje svedoče o životu na Vračaru tokom proteklih decenija.

Ova posebna žurka "Vračar živi" će se održati u okviru manifestacije Dani evropske baštine, što je prava prilika da se ujedinimo i proslavimo bogato kulturno nasleđe naše opštine.

Najvažnije od svega, ulaz na žurku je slobodan! Vidimo se na plesnom podijumu, spremni za nezaboravnu noć punu muzike, smeha i uspomena. Vidimo se na Dance flooru!

Podrška GO Vračar 

Top