Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Panel: Šta je Evropa za tebe? Vikend Evrope na Vračaru

Panel: Šta je Evropa za tebe? Vikend Evrope na Vračaru

Pozivamo te na panel ''Šta je Evropa za tebe?'' u subotu, 26. novembra u 19h u Božidarcu. Panel se realizuje u okviru Vikenda Evrope na Vračaru. Imaćeš priliku da upoznaš aktivne mlade koji donose promene. Dobro došao
Učestvuju Mladi evropskih ambasadora Damjan Jovičin, Aleksandra Grbović Bitić, Dragana Grahovac i Dimitrije Prokopović i predsednik Evropskog parlamenta mladih Srbije, Dušan Ninković.
Evropski parlament mladih Srbije omladinska organizacija koja se zalaže za neformalno obrazovanje i ohrabrivanje mladih da postanu aktivni, informisani i edukovani građani i članovi svojih lokalnih zajednica. Na njihovim događajima mladi imaju prilike da uče o najaktuealnijim problemima u Evropi i svetu i da svoja rešenja za te probleme predstavljaju vršnjacima u multikulturnom, raznovrsnom okruženju.
Mreža Mladih evropskih ambasadora ima za cilj širenje vrednosti na kojima počiva Evropska unija i podizanje svesti o saradnji Evropske unije sa svojim partnerima sa Zapadnog Balkana.
Projekat Vikend Evrope na Vračaru realizuje Klaster In, Božidarac uz podršku GO Vračar. Izneti stavovi učesnika na panelima nužno ne predstavljaju stavove realizatora niti donatora. 

Top