Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za nokte - Manikir, Pedikir

Kurs za nokte - Manikir, Pedikir

Kurs za nokte - (pedikir plus manikir) - Postani profesionalni nail artist

Negovani i lepi nokti jedna su od prvih stvari koje primećujemo na ljudima. Ukoliko ste ikada poželeli da savladate veštine manikira i pedikira, onda je kurs za nokte pravi izbor za vas! Iskoristite priliku da steknete znanje nail-artist-a koje ćete lako naplatiti. Radite kao tehničar u kozmetičkom salonu ili kao posao od kuće. Kurs za nokte vam pruža mogućnost fleksibilnosti, da radite kada vama odgovara ili kao dodatni posao. Možete odabrati između dva kursa u zavisnosti od vašeg interesovanja: Prvi kurs - manikir sa izlivanjem i estetsko - medicinski pedikir, drugi kurs - manikir sa nadogradnjom i izlivanjemUkoliko želite da ulepšavate druge i sebe, budete kreativni i nezavisni, steknete priznat sertifikat na tržištu onda je kurs za nokte pravi izbor za vas. 

Kurs koji obezbeđuje kompletno znanje
Na kursu za nokte (manikira i pedikir) naučićete sve procedure i veštine estetske i medicinske nege. Obuka obuhvata rad na modelu sa tehnikama gela po želji polaznika. Na segmentu obuke za pedikir uče se i savladavaju tehnike estetskog i medicinskog pedikira, kao i protetika nokta. Pored toga, stiču se i osnovna znanja iz nege kože i noktiju na stopalima. Kurs za manikir i pedikir obuhvata sve, od prijema mušterije ili stranke u salon, načina komunikacije sa istim, higijenskih i tehničkih uslova salona za manikir-pedikir, do alata i preparata koji se koriste za negu i ulepšavanje klijenta.
Završen kurs obezbeđuje vam sertifikat državne ustanove
U “Božidarcu” smo ponosni na svakog polaznika koji uspešno savlada teoriju i praksu na kursu za nokte. Kada položite završni ispit stičete pravo na sertfikat kao potvrdu stečenih veština. Na taj način postajete odabrano društvo polaznika koji se već decenijama obučavaju na našim kusevima. Prilikom konkurisanja na posao u kozmetičkim salonima ili spa centrima, sertifikat je validna potvrda vašeg znanja.
Program kursa za manikir i pedikir
Sa ciljem da stečeno znanje primenite što pre, kurs za manikir i pedikir kreiran je sa fondom obuke od 35 školskih časova. Odnosno za manje od sedam susreta možete postati profesionalac. Dinamika rada za grupnu nastavu je u skladu sa dogovorom sa polaznicima, dok za individualni oblik nastave polaznik predlaže raspored časova i traje ukupno 25 školskih časova. Cena časa individualne nastave je 1.800 dinara odnosno 45.000 dinara. Iskoristi priliku. Upiši se odmah! 
Plan nastave kursa za manikiri i pedikir: 

 • Uvod, histologija koze, građa nokta
 • Dezinfekcija i sterilizacija, osnovne mere zaštite od infekcije
 • Pribor za rad
 • Postupak rada manikir tehnike 
 • Postupak gel laka 
 • Postupak tipsi - lak za nokte, gel lak, gel u boji 
 • Postupak tipsi - Frenchtehnika 
 • Postupak tipse kamuflažni gel – French
 • Izlivanje noktiju kamuflažni gel – French
 • Postupak pedikira - estetski 
 • Obrada uraslog nokta 
 • Obrada kurjeg oka 
 • Obrada drvenog nokta i gljivice

Program kursa za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem
Kurs za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem podrazumeva intenzivnu nastavu i praksu i ima fond od 25 školska časova. Uglavnom se završava za samo pet susreta. Kao i kod drugih kurseva, dinamika rada za grupnu nastavu je u skladu sa dogovorom sa polaznicima, dok za individualni oblik nastave polaznik predlaže plan rada. Plan nastave kursa za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem:

 • Uvod, histologija kože, građa nokta
 • Dezinfekcija i sterilizacija - osnovne mere zaštite od infekcije
 • Pribor za rad
 • Postupak rada manikir tehnike
 • Postupak gel laka
 • Postupak tipsi - lak za nokte, gel lak, gel u boji
 • Postupak tipsi - French tehnika
 • Postupak tipse kamuflažni gel - French
 • Izlivanje noktiju kamuflažni gel – French

Uveli smo i razne mogućnosti upisa:

 • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili
 • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
 • Putem web-sajta www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
 • Putem besplatne info linije 0800 300 305 

Savremeno opremljeni saloni za praktičnu nastavu
Nastava kursa za nokte izvodi se u savremeno opremljenim salonim za praktičnu i teorijsku nastavu. Cilj je da polaznicima omogućimo teoriju i praksu na jednom mestu. Da naučeno odmah i primenite. U moderno opremljenom prostoru nalaze se sve potrebne pogodnosti za kvalitetno razvijanje profesionalnih tehnika manikira i pedikira. Na raspolaganju su vam svi neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati na drugim polaznicima grupe ili možete dovesti svoje modele. Uz asistenciju i stručnu pomoć predavača svi zadaci biće lako savladani i usvojeni.
Na vama je da samo odaberete željeni kurs
Kurs za manikir i pedikir: 
Fond nastave: 35 časova, dinamika ili sedam dana po pet časova ili dva puta nedeljno po dva časa odnosno za oko mesec ipo dana biste završili kurs   
Cena kursa za manikir i pedikir je 29.900 RSD sa prvom ratom od 14.950 RSD, a polaganje ispita iznosi 2.000.00 RSD. 

Kurs za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem
Fond nastave: 25 časova, dinamika nastave je takva da za pet dana možete završiti obuku ili dva puta nedeljno po dva časa odnosno za oko mesec ipo dana da biste završili kurs 
Cena kursa za manikir sa nadogradnjom i izlivanjem je 28.500 RSD sa prvom ratom već od 14.250 RSD, a polaganje ispita iznosi 2.000.00 RSD.

Zadovoljni polaznici najbolja su preporuku da upišete kurs za nokte       
        Bivša polaznica Tamara Kaluđerović već je pri kraju srednje škole shvatila da se neće baviti onim što je završavala. Svoje nokte uvek je sama održavala i ukrašavala, tako da su se svi pitali kako joj to uspeva. Shvatila je da od svog talenta može lepo zarađuje, ali bilo joj je potrebno znanje oko izlivanja noktiju. Želela je i da nakon kursa ima obezbeđen sertifikat. Odlučila se za državnu ustanovu “Božidarac” i vrlo brzo krenula sa nastavom. “Prezadovoljna sam obukom, pre svega zato što se časovi održavaju u salonu koji ima svoje lampe, dobre preparate. Naravno grupa je bila super. Vežbali smo jedni na drugima. Završila sam kurs za manikir, a posle sam upisala i akril tehniku. Planiram uskoro i pedikir jer sve više ima posla. Svima koji se razmišlaju toplo preporučujem Božidarac” - Tatjana Kaluđerović, nekadašnja polaznica kursa za nokte. Pogledajte i ostala iskustva naših polaznika na Blogu ,,Moj Božidarac''.   
Odaberite kurs i počnite da zarađujete od svog rada!
Prijave na kurs za nokte su u toku, a mesta se brzo popune. Posetite našu ustanovu i uverite se zašto je “Božidarac” godinama najpopularnije mesto za obuku nail-artista. Literaturu obezbeđuje Božidarac po ceni od 1.000 dinara. Prijavite se na vreme već danas i zakažite besplatne konsultacije!
Pedikir estetski i medicunski, kao i protetika nokta 
Prvi priručnik o pedikiru napisan je 1808 .god u Francuskoj, a zatim u Engleskoj, SAD i drugim državama. Pod pedikirom se podrazumeva nega i tretiranje svih promena na nogama kao što su žuljevi, urasli nokti, lečenje bradavica, skidanje zadebljanja, sečenje i brušenje nokta, nega ruku, stopala i nokta. U kineskoj medicini stopalo smatraju ogledalom celog tela, a akumpresurne tačke na stopalima kao direktnu energetsku vezu sa vitalnim organima tela. Podologija je nauka o stopalima. Razvija se kao posebna grana ortopedije, bavi se prevencijom, lečenjem i rehabilitacijom promena na stopalima. Tretira razne poremećaje vezane za kožu, nerve, vaskularne, mišiće i koštane poremećaje. U savremenoj medicini ovi problemi se zbrinjavaju instrumentima, aparatima, preparatima i pomagalima kao što su na primer proteze. Tradicionalne hiruške metode su zamenjene beskrvnim i bezbolnim podološkim tehnikama. Podološka protetika se razvija kao posebna specijalistička oblast. Savremenom podološkom protetikom oboleli nokti mogu biti zamenjeni, nova nokatna ploča se pravi od gela koji sadrži mikotične i antibakteriske supstance tako da se ležište nokta istovremeno i leči. Estetičar - kozmetičar za negu ruku i stopala estetskim procedurama stimuliše metaboličke procese, ostvaruje revitalizaciju kože stopala i šake, sprovodi prevenciju pojave nepoželjnih estetskih defekata i zdravstvenih problema i otklanja ih. Upišite kurs za pedikir još danas i savladajte sve veštine ovog zanimanja!

Potvrda znanja sertifikatom ako već imate iskustva
Steknite priznati sertifikat bez pohađanja obuke ako posedujete iskustvo za manikir i pedikir od minimum tri meseca. Priložite kao dokaz potvrdu o radu u salonu, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi i lične karte i možete polagati stručni ispit. Cena provere znanja sa izdavanjem sertifikata kurs za nokte (manikir i pedikir) je 16.000 dinara.

Izrada sertifikata na engleskom ili nemačkom jeziku: U skladu sa molbom polaznika moguće je izdati sertifikat na engleskom ili nemačkom jeziku nakon uspešno položenog završnog ispita. Cena izrade sertifikata iznosi 5.000 dinara, u roku ne dužem od 10 dana od dana podnošenja molbe.

Nova grupa kreće uskoro. Prijavi se odmah!

Pogledajte mali deo atmosfere u ,,Božidarcu'' sa obuke. Klip kurs za nokte: 

 

Skripta obuke i kurs za nokte:

:

Top