Božidarac kursevi kultura obuke Božidar Adžija

Besplatna linija : 0800 300 3050800 300 305

Kurs za maderoterapiju lica

Kurs za maderoterapiju lica

Savladajte APSOLUTNU HIT tehniku masaže lica
Obuka za maderoterapiju lica - samo u Božidarcu

Nakon izuzetno popularnog kursa za masažu tela oklagijama, “Božidarac” vam pruža jedinstvenu priliku da savladate i maderoterapuju lica. Zbog fantastičnih efekata koje ima na podmlađivanje lica, facijalna maderoterapija postaje izuzetno tražna tehnika masaže u svim salonima lepote. Svoju popularnost duguje holivudskim zvezdama koje masažom lica izbegavaju agresivne hirurške zahvate. Jedinstvena obuka za masažu lica oklagijama u našoj ustanovi omogućiće vam da savladate tražene veštine i svoje znanje unovčite odmah po dobijanju sertifikata.
Steknite setifikovano znanje na kursu za maderoterapiju lica
Obuka za maderoterapiju lica organizovana je kroz niz časova koji uključuju praktičnu nastavu. Po završetku obuke za masažu polaznici stiču sertifikata za maderoterapeuta. “Božidarac” ima višegodišnju tradiciju obrazovanja i obučavanja na hiljade stručnih i kvalifikovanih masera. Svi naši setifikati potvrda su stečenog praktičnog znanja.
Učite od istaknutih profesionalaca
Kurs za maderoterapuju lica izvode profesionalni maseri koji su godinama usavršavali tehniku masaže. Sa posebnom pažnjom obuka za masažu lica se izvodi u specijalizovanom kabinetu za praktičan deo nastave u “Božidarcu”, koji je u potpunosti opremljen sa svim neophodnim sredstvima za rad. Svakom polazniku posvećuje se maksimalna pažnja, kako bi se što bolje osposobio za buduće zanimanje.
Naučite masažu lica primenom drvenog pribora
Pored eliminisanja celulita, po kome je maderoterapija stekla svetsku slavu, masaža drvenim priborom pokazala se delotvornom u oblikovanja i zatezanju lica. Facijalna maderoterapija ima efekat podmlađivanja jer aktivira proizvodnju elastina i kolegana i tonira kožu. Ova izuzetno popularna i tražena tehnika masaže postala je sastavni deo ponude estetski centara. Jedan tretman maderoterapije lica traje oko 20 minuta. Promene u tonusu i svežini kože primećuju se već nakon drugog tretmana. Za dugotrajne rezultate stučnjaci preporučuju 15 sesija. Svaka sesija započinje masažom koja omogućava da pripremite kožu i uklonite akumulirane masti i nečistoće. Masaža se dalje nastavlja pomoću drvenog pribora, sa kojim će se polaznici susresti na obuci. Maderoterapija lica oblikuju jagodice i donju vilicu, eliminiše fine linije bora kao i konturu usana. Kao poseban efekat izdvaja se eliminisanje podbradka, što je do sada u nekim slučajevima bilo moguće jedino estetskim zahvatima. Pored toga, maderoterapija lica stimuliše izbacivanje viška tečnosti koja se posebno manifestuje u vrećicama ispod očiju.
Program predavanja na kursu za maderoterapiju lica:
Upoznavanje sa maderoterapijom
Priprema kože lica za masažu
Tehnike izvođenja maderoterapije lica
Prepoznavanje potreba i problema sa kojima se klijent suočava

Odaberite grupunu ili individualnu nastavu
Grupna nastava
U cenu kursa za masažu uračunata je skripta i izrada sertifikata. Upis na kurs za masažu vrši se tokom cele kalendarske godine.
Broj časova: pet školskih časova
Cena obuke: 10.000 RSD
Individualna nastava

Ukoliko želite da maderoterapiju lica savladate za što kraće vreme, individualnu obuka najbolje će ispuniti vaše zahteve.
Broj časova: tri školska časa
Cena obuke: 12.000 RSD

Uveli smo i razne mogućnosti upisa:

  • Lično u prostorijama „Božidarca“, adresa: Radoslava Grujića 3, Beograd – radnim danima od 8 do 16č ili
  • Putem i-mejla: prijava@bozidarac.rs
  • Putem web-sajta www.bozidarac.rs (odeljak: Onlajn prijava)
  • Putem besplatne info linije 0800 300 305 

Četiri velikih prednosti maderoterapije lica
Kako starimo, naša koža gubi sposobnost da nadoknadi izgubljene ćelije, što dovodi do smanjenja elastičnosti kože i stvaranje bora. Dok su hidratantna sredstava dobar početak kod prvih znakove finih linija, masaža lica će zaista vratiti koži najbolji izgled.
Kao i ostatak našeg tela, mišić lica zahtevaju vežbanje kako bi izgledali mlađe, Naši predavači dali su stručni uvid u prednosti tretmana lica što uključuje i redovnu maderoterapiju.

Maderoterapija oslobađa od napetosti
Kada su mišići na licu napeti, velika je verovatnoća da će se vremenom pojaviti bore. Sve što treba jeste prepustiti se stučnjaku za maderoterapiju lica. Međutim, vremen potrebno za masažu lica zavisi od vrste kože. Za masnu kožu koja je podvrgnuta aknama, najbolje je masirati do 10 minuta. Ako je koža normalna do suva, neophodno je masirati i duže od 20 minuta.
Povećava cirkulaciju
Masaža lica povećava protok krvi i kiseonika u lice masiranjem mekih linija oko usta, očiju i obrva. Masaža se nastavlja masiranjem vrata i dekoltea.
Maderoterapija je prirodno podizanje lica
Stimulisanje mišića lica primenom maderoterapije pomaže u dovodu kiseonika u to područje, što je prirodni način protiv starenja kože sam po sebi. Veći protok krvi povećava proizvodnju kolagena, što doprinosi zdravom i prirodnom sjaju kože.
Mlađi izgled
U zavisnosti od stanja kože, godina, ciljeva nege kože i regularnih tretmana lica, maderoterapija lica preporučuje se na nedeljnom nivou za delotvorniji efekat. Maderoterapija se može kombinovati sa Spa tretmanom lica za negu kože, koji koristi kombinaciju pilinga sa uljima, kako bi se stimulisao protok krvi i postigao mladalački, sjajan ten.

Prijavite se što pre, termini se brzo popune!
Postanite sertifikovani maderoterapeut lica i zaposlite se po zavšetku kursa! Prijave na obuku maderotreapija lica su u toku, a mesta se brzo popune. Posetite našu ustanovu i uverite se zašto je “Božidarac” najpopularnije mesto obuke za maderoterapeute. Prijavite se još danas!
Polaznicima Božidarca nudimo specijalnu mogućnost nabavke seta od PET oklagija za maderoterapiju lica po ceni od 9.500 dinara. Izgled oklagijica možete videti na linku ovde. Jedino je moguća nabavka celog seta. 

:

Top