Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Обука за бургер мајстора

Обука за бургер мајстора

Обука за бургер мајстора

Сигурно сте и сами приметили колико је спремање квалитетних бургера и у Србији постало хит. Овај светски тренд дошао је и у нашу земљу, те се све више бургер ресторана отвара широм Србије, а нарочито у Београду. Овај тренд природно прати и све већа потражња за људима који одлично познају спремање ових посластица од јунећег меса.

У сарадњи са познатим ланцем ресторана, припремили смо вам нову и корисну обуку за бургер мајстора.

Иако делује као једноставно, спремање квалитетних бургера обухвата низ специфичних знања и вештина. Само добри бургер мајстори могу да припреме квалитетну посластицу, која ће добро избалансирати све састојке и зачине. Бургер мајстори су специфично, али тражено и добро плаћено занимање. Овладајте овом вештином уз искусног бургер мајстора и практичан рад у кухињи.

Искористите прилику да постанете сертификовани бургер мајстор по акцијској цени.

Нудимо вам овај интензивни курс од 12 дана (96 школских часова) по промотивној цени. За само 25 999 РСД (редовна цена је 32 000 РСД), уз бесплатни санитарни преглед за све који се упишу до 31. ЈУЛА - искористи прилику и научи ову тражену вештину.

Упиши се одмах на обуку за бургер мајстора:

  • Најједноставније путем следећег линка овде или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs 
  • Путем Vibera i Whats up-a +381648668230 или бесплатне инфо линије 0800 300 305
  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 09 до 16ч 

Без чекања - крени на обуку!

Искуство полазника: 

Преносимо вам искуство Милоша, полазника који је међу првима прошао интезивну обуку: ,,По професији сам кувар што је уједно и мој животни позив. Већ неколико година радим по различитим кухињама, али је ова обука потпуно другачија од свега са чиме сам се до сада сусретао у кухињи. Како и сам волим бургере, желео сам да усавршим своје знање, а на обуци сам имао прилику да прођем целокупан процес од обраде и припреме меса до прављења финалног производа. Уз стручног колегу и ментора увидео сам доста ситница на које раније нисам толико обраћао пажњу, а које управо праве огромну разлику када желите у нечему да издвојите свој производ. Након уписа у кратком року сам се упутио на праксу, тако да препоручујем свим колегама, али и љубитељима кулинарства да се опробају и специјализују за овакав тип кухиње који је дефинитивно у успону код нас''. 

Израда сертификата на енглеском или немачком језику: 
У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском језику након успешно завршене обуке. Цена израде сертификата износи 5.000 динара и тренутно је једино могућа на енглеском језику. У року не дужем од 7 дана од дана подношења молбе.

Top