Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Kurs web dizajna online

Kurs web dizajna online

Курс за wеб дизајн од сада још флексибилнији online
Размишљате које вештине можете да стекнете од куће док траје пандемије корона вируса? Не брините, нисте сами. Многи појединци практикују самоизолацију и социјално дистанцирање. Иако је ово застрашујуће и стресно време за све, можемо покушати пронаћи нешто добро у ситуацији. На пример, ово је сјајно време да проширите свој сет вештина. Уколико сте увек желели да направите атрактиван, софистицирани блог или wеб сајт - без да морате да научите како да кодирате? Онда је online курс за веб дизајн права обука за вас. Током наставе радимо једном од најпопуларнијих алата за wеб дизајн на свету. Курс у Божидарцу водиће вас од нула искуства и знања wеб дизајна до напреднијих техника. Не треба вам никакво искуство у објављивању wеб страница да бисте започели рад, а завршићете са сопственом wеб страницом и могућношћу да управљате њом.
Шта ћете научити?
Савладаћете изванредан систем за управљање садржајем (CMS), довољно је моћан и флексибилан да створи готово било какав блог или wеб страницу коју можете да замислите. Међутим , огромни свет веб дизајна у почетку може изгледати застрашујуће, али ми смо ту да вам помогнемо да са лакоћом савладате вештине које ће вам помоћи у креирању сајта кроз практичан рад. Открићете како да користите програм за креирање страница и постова, додавање слика и видео записа, промену изгледа и искуства корисника сајта као и додавање прилагођених функција. Такође ћете научити да користите онлајн административно подручје и дозволићете посетиоцима на мрежи да коментаришу ваше чланке, попуњавају обрасце и апликације. Поред тога наш курс издваја и то што је фокус и на додацима (енгл. Plugin) за повећавање функционалности вашег сајта или сајта вашег будућег клијента. У такозваној административној секцији на курсу се ображује готово све зато немојте да губите време и пријавите се одмах. На крају овог курса моћи ћете са сигурношћу да правите wеб сајтове.
Фонд и цена online курса за веб дизајн: 

 • Цена курса је промо 12.900 РСД, уместо 15.000 динара
 • Динамика: Курс траје 22 школских часова, три пута недељно
 • Административна забрана у две рате
 • Настава се одвија у реалном времену тј. уживо што оставаља могућност да постављате питања и учествујете док пратите

Индивидуална настава: 

 • Цена курса је промо 37.400 РСД у две месечне рате
 • Динамика: Курс траје 18 школских часова, а термини се усклађују са полазником
 • Настава се одвија у реалном времену тј. уживо што оставаља могућност да постављате питања и учествујете док пратите

 

Упиши се на курс одмах 

 • Најједноставније је путем следећег линка овде или
 • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
 • Такође можете да нам пишете и путем Vibera i Whats up-a +381648668230
 • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 10 до 14ч

Божидарац је члан Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА)

 

Искуства полазника: 

''За Wеб Дизајн курс у Божидарцу сам се одлучила након завршеног факултета. Обзиром да се на факултету нисам пронашла требала ми је промена и желела сам да се посветим wеб дизајну на практичнији начин јер сам одувек волела да пратим изглед светских интернет страница. У реалности, осим праћења других страница, нисам имала искуства у креирању истих. Како како бих стекла вештине везане за послове за које сам желела да се пријавим, било ми је неопходо практично искусто. То је управо оно што ми се допало током самог курса, наставне јединице кроз које смо пролазили, као и то што се курс одржава у реалном времену, тако да нам предавачи увек остављају времена за постављање питања и решавање било каквих недоумица, уз посвећивање примерима са којима би се у будућем запослењу заиста и сусретали. Сада, након завршеног курса, у свом ЦВ-у имам ставку која заиста говори о мојим практичним вештинама, што је довело до мог првог стажирања у области wеб дизајна, а ускоро сигурна сам и запослења'', завршава Невена Поповић, полазница 12. генерације wеб дизајна. 

Пријави се одмах online!

:

Top