Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Концерт Џонија Ранковића и ''The Churlians'' уз пратњу рок легенда

Концерт Џонија Ранковића и ''The Churlians'' уз пратњу рок легенда

У мору концерата који ће се у Београду одржати у предновогодишњем периоду, један се свакако издваја као озбиљна препорука љубитељима правог рока.

Најмлађи рок гитариста, аутор и фронтмен на просторима Европе Никола Џони Ранковић одржаће са својим бендом ''The Churlians'' 23.децембра у "Божидарцу" од 20 часова, први велики самостални ауторски концерт у Београду. Уз посебан осврт на квалитет аудио и видео продукције и сет листу којом ће представити свој ауторски опус, Џони и момци из ''The Churlians'' ће на бини имати и специјалне госте - активну репрезентацију рок легенди коју ће чинити: Жика Јелић (Yu група) на лапстилу, Драгољуб Црнчевић Црнке (Поинт бланк) на гитари, Вицко Милатовић (Рибља чорба) на бубњу, Саша Локнер (Бајага и Инструктори) на клавијатурама, Драган Јовановић Крле (Генерација 5) на гитари и Зоран Радомировић Шваба (Електрични оргазам) на басу. Идеја да публика добије и квалитет више остварена је кроз изложбу рок фотографија Wood RS-а, а још један бенефит биће продаја друге књиге из чувеног серијала "R'N'ROLL у канџама интернета" аутора Бранимира Локнера и Предрага Јовановића по промотивној цени, у којој је Џони Ранковић најмлађи саговорник.

Џони је у главном граду већ наступао (Таш, Ролеријада на Тргу, Цветни трг...) али ово ће бити први самостални велики ауторски рок концерт што је такође преседан у рок свету у коме се веома често траже и налазе изговори. Најмлађи ауторски рок бенд на челу са неуморним Џонијем не признаје повлачење, изговоре и оправдања. Вредно су вежбали, радили и на новим песмама и са великим узбуђењем вас позивају да дођете у Божидарац 23.децембра у 20 часова. Карте се могу купити у Felix Shopu (ТЦ Сремска) или путем мејла info@johnnyrankovic.com као и у Божидарцу на дан концерта по цени од 400 динара.

Више информација можете наћи на сајту Николе Џонија Ранковића овде https://johnnyrankovic.com

 

Top