Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Светски дан смеха у Божидарцу

Светски дан смеха у Божидарцу

У недељу 05. маја од 12-13ч заједно са Смех јога са Наташом, обележавамо Светски дан смеха!!!  У целом свету у исто време покренуће се цунами смеха, који ће обићи целу планету. Нека тај талас добрих и лековитих вибрација смеха, среће и здравља обухвати и вас и све оне које волите.  Учешће у обележавању Светског Дана Смеха је отвореног карактера за све грађане и слободно за све који желе да свет учине бољим и срећнијим местом за живот.

Светска мрежа Смех јоге више од 20 година, у првој недељи маја, обележава Светски дан смеха. У ову акцију се укључило и Удружење Смех јога Србија, чиме Србију директно укључује у светску породицу држава у којима се покрет за више смеха у нашим животима, све више шири, а тиме овај свет чини бољим и срећнијим местом за живот.
Светски дан смеха је посвећен ширењу поруке доброг здравља и радости кроз смех, а ако су људи срећни и здрави, допринеће светском миру. Замисао је да, ако се енергија и позитивна вибрација усмере истог дана у исто време, са истом жељом да се свет учини бољим и срећнијим местом за живот, и ако то ураде милиони људи широм планете, да ће онда тај циљ бити достижан. У целом свету у исто време покренуће се цунами смеха, који ће обићи целу планету. Нека тај талас добрих и лековитих вибрација смеха, среће и здравља обухвати и вас и све оне које волите.

Top