Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Проглашени победници и додељене награде на такмичењу

Проглашени победници и додељене награде на такмичењу

 

Након вишегодишње паузе наша установа је уз подршку ГО Врачар организовала литерарно такимичење „ESSAY 2017“ са темом „Мој доживљај са Врачара“. У такмичењу су учестовале свих 6 основних врачарских школа са чак 81 радом. Жири у саставу Мира Сатарић (преводилац и лектор), Матилда Вељковић (списатељица), Милош Михајловић (писац) и Кристијан Шарац (новинар) уз помоћ наставника Божидарца Миле Радмиловић, Бојане Васиљевић и Дубравке Стојановић је доделио следеће награде и овим путем им се захваљујемо.

Првопласирана на овогодишњем такмичењу је Емилија Милутиновић из ОШ „Јован Миодраговић“, друго место је освојила Милица Штерић из исте школе, док је трећа била Нађа Костић из ОШ „Синиша Николајевић“.

Свим осталима који су учестовали се посебно захваљујемо и охрабрујемо их да наставе да пишу. Изузетно нам је драго да су ученици и ученице врачарских школа мотивисани да негују лепу реч и надамо се да ће следеће године радови бити још бројнији.

Божидарац ће уз помоћ оснивача, ГО Врачар у наредном периоду организовати драмско, ликовно и музичко тамичење намењено ученицима основних школа са наше општине.

 

Више слика погледајте на линку https://www.facebook.com/bozidarac1947/posts/1806807969616571

Top