Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Пословна комуникација - основе пословног писања

Пословна комуникација - основе пословног писања

Могућност писања јасног, професионалног пословног текста штеди вам време и омогућава да ће вас шеф, колега или људи који желите бити озбиљније схватити интервјуисао То може бити сјајан извор самопоуздања и моћан алат за р0азвој каријере. Овај курс је осмишљен са циљем да вас обучи за професионалца. Вештине пословног писања требате да напишете сажет, ефикасан текст и да се истински усавршавате твој посао.
Курс ће вас први упознати са принципима писане комуникације у савременом пословном окружењу писање и учење како користити check списак за планирање приликом писања било које врсте пословне поруке. Упознаћемо те са различитим стиловима писања и показати како одабрати прави стил за различите ситуације. На курсу ћемо такође радите на битној вештини, а то је способности да на адекватан начин припремите и представите информације. Затим ћемо се подесетити на граматичка и правописна правила и најчешће грешке које правимо. Савладаћете и разлику између и-мејла, пословног писма, дописа и других форми. Професионалне вештине писања важне су у савременом пословном свијету. Да ли шаљете улазницу правилно обликовано писмо може направити разлику између тога да ли се схвата озбиљно или не. Ова вештина ће вам свакако послужити и у разговору на посао. 

Цена курса је 12.000 динара за рад у групи и 20.000 динара за индивудални рад. Фонд је 12 часова у групи и 10 часова индивидуално. 

Top