Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Пет Оскар   

Пет Оскар   

- Црвени тепих за ваше кућне љубимце -
Позивамо вас на ‘’Пет Оскар’’ у галерији Божидарца у петак, 15. марта са почетком у 19 часова. Циљ је ширење радости код љубимаца и људи који их воле. На догађају ће бити приказани посебно одабрани клипови, трејлери и други видео садржај љубимаца који су постали инфлуенсери у дигиталном свету. Такође организован је и посебан део са црвеним тепихом где ће моћи да позирају испред професионалног фотографа, а власници касније да добију портрете као успомену. Замоли бисмо вас да љубимца пријавите за фотографисање на следећем линку овде
Kао друштво, развили смо свест да размишљамо о нашим кућним љубимцима као нашој деци, подижу нам ендорфине и чине нас срећним. Они су постали важан део наших живота и због им дајемо простор да уживају и да се забаве заједно са нама овог петка.  
“Пет Оскар” ће означити и почетак увођења пет фриендлy одлуке у Божидарцу након што је и оснивач установе градска општина Врачар такође омогућила да поносни власници са својим љубимцима могу ући у просторије општине, а од сада и у галеријски и концертни простор Божидарца. Општинa Врачар има највећи број власничких паса и прва је у Београду покренула ову иницијативу и спровела у пракси.
У овој години наставићемо и енергично да  промовишемо "усвоји, не купуј"  како бисмо као друштво смањили број напуштених паса. Обуците своју куцу или мацу за црвени тепих и правац Божидарац. 
 

Top