Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс шминкања

Курс шминкања

Општа информација: Курс шминкања 

Полазници курса шминкања уче све битне детаље и стичу вештине професионалних шминкера кроз практичну обуку у студију за шминкање у "Божидарцу". На курсу је посебна пажња посвећена стицању знања и техника за шминкање за сцену и фотографију. Материјал за обуку је обезбеђен. Обука обухвата све, од пријема муштерије или странке у студио, начина комуникације са истим, хигијенских и техничких услова студија за шминкање, до алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијента. Уметност шминкања је врста уметности која уз примену декоративних препарата промени изглед сваке жене. Свака жена тражи да изгледа лепо и чини све да у томе буде што успешнија. Зато шминка заузима важно место у животу сваке жене. Шминкањем ублажавамо недостатке на лицу и истичемо предности. Да би се то постигло, потребно је добро сагледати цело лице, уочити недостатке и потом истаћи само делове лица који ће допринети бољем изгледу сваке жене што се учи на курсу за професионалног шминкера односно шминкерке. То ће свакој жени помоћи да има више самопоуздања и да буде добро раслоложена. Намена сваке шминке је да истакне постојећи изглед лица и његову индивидуалност, да промовише нови имиџ или да буде експериментална шминка.

Сваки make-up артист мора да прилагоди изглед свог клијента модном тренду, специјалним приликама и тренду високе моде. Шминка мора бити прилагођена годишњем добу, дневним и вечерњим приликама. Техника шминкања, комбинација боја, апликација шминке као и одређена склоност клијента ка шминкању су у већини случајева константне, без обзира на непрекидно увођење нових производа на тржиште. Широка палета производа за негу лица, као и декоративне козметике омогућава свакој жени да сама води рачуна о свом изгледу. Међутим када се ради о стручном и професионалном приступу шминкања, знање и сугестије стручног лица - шминкера су неопходне и незамењљиве.

Полазници курса вежбају технике шминкања једни на другима, али практичније је да полазник себи обезбеди модела. Наш сертификат је гарант квалитетног образовања и даје предност приликом запошљавања. Уколико желите да будете признати на тржишту рада и олакшате себи могућност запошљавања, ово је прави избор за Вас. Упишите се још данас и постаните професионални шминкер.

За више информација посетите http://www.bozidarac.rs/cir/kurs-sminkanja/

 

:

Top