Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија)

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија)

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија) - НОВА Група у Београду креће у суботу, 31. МАРТ - ПОКЛОН СЕТ ОКЛАГИЈА 

- Нова група креће у Будви, 24. марта 

Није тајна да је један од највећих проблема данашњих жена уклањање целулита. ,,Кора поморанџе'' је пре свега естетски проблем, а већина жена на различите начине покушава да га се реши. Целулит је у ствари депонована масноћа, вода и штетни продукти метаболизма, који стварају такозване “џепове'' непосредно испод коже у везивном ткиву. Тренутно једна од најпопуларнијих метода уклањања целулита је мадеротерапија, зато што већ после првог третмана даје видљиве резултате. Због фантастичних ефеката које има на уклањање целултлита, у последњих годину дана постоји велика тражња за овом терапијом и обученим кадровима који могу успешно да је изводе.

Мадеротерапија или терапија дрветом је примена дрвета у терапијске сврхе. Мадеротерапија је посебан вид антицелулит масаже. Настала је крајем 90–их година у Колумбији, а заснива се на коришћењу анатомски израђених елемената од дрвета тј. оклагија, где је група научника дефинисала изглед сваке оклагије којом ће се вршити масажа. У Божидарцу можете за чак један сусрет да овладајте техником примене мадеротерапије. Професионални наставни кадар са дугогодишњим искуством у масажи су са посебном пажњом осмисли обуку за мадеротерапију. Курс се изводи у специјализованом кабинету за практичан део наставе у Божидарцу који је у потпуности опремљен са свим неопходним средствима за рад. Мадеротерапија је 100% природна терапија, без икаквих алергијских реакција на кожи. Такође представља алтернативу регуларној масажи, а намењена је првенствено особама са диспропорцијалним, локализованим масним наслагама и целулитом. Основа мадеротерапије јесте стимулација лимфне дренаже, што је први и основни корак у борби против упорног целулита на ногама и бедрима. За разлику од класичне антицелулит масаже, мадеротерапијом се много лакше и брже долази до очекиваних резултата. Пракса показује да је очекивани учинак мадеротерапије дупло бољи од класичне антицелулит масаже, јер је добра лимфна дренажа одличан детокс целог тела и доприноси уравнотежењу функционисања имуног система. Курс за антицелулит масажу оклагијама подразумева да се прво савладају основе зато што на добро савладаној теоријској основи градимо будући практичан рад, а затим прелазимо на комплексније масаже оклагијама уз технике препознавања потреба сваког клијената посебно.

Сертификат државне установе са традицијом дужом од пола века

По завршетку предавања и практичне обуке полазника потврђујемо знање сертификатом за мадеритерапеута. “Божидарац” као наследник Народног унверзитета Божидар Аџија има вишегодишњу традицију образовања и обучавања на хиљаде стручних и квалификованих масера. Након завршене обуке за масажу оклагијама, пружа вам се могућност и за додатна усавршавања и специјалистичке семинаре. Курс за мадеротерапију изводи професионално особље које има дугодишње искуство у преношењу знања полазницима и у раду са великим бројем клијената.

Време трајања обука за масажу оклагијама (мадеротерапија) је десет школских часова. ЈЕДАН ДАН!

У могућности сте да изаберете два начина усавршавања: индивидуално или рад у групи. Настава у групи почиње одмах по формирању, а максимално десет до петнаест дана након уписа. Индивидуални курс за мадеротерапију предвиђен је за оне који желе да стекну знање према њиховој динамици и распореду.

ПРОМО + ПОКЛОН Цена курс износи 37.000 динара са урачунатом скриптом, израдом сертификата и поклон сетом од ТРИ оклагије које можете видети на линку овде. Упиши се још данас! Група креће у суботу, 31. МАРТА - ПОКЛОН СЕТ ОКЛАГИЈА 

Цена обуке у Будви за 24. март је на промо периоду и износи 399 евра са поклон сетом оклагија! 

Реализација индивидуалне наставе: За кандидате који желе да похађају обуку за масажу оклагијама (мадеротерапија) према сопственој динамици и у терминима који њима одговарају, као и да обуку заврше за што краће време, организујемо индивидуалну обуку. Курс за антицелулит масажу оклагијама можете завршити индивидуално и за један дан, по цени од 30.000 динара са могућношћу да купи сет оклагија по цени од 12.000 динара. Полазнику се препоручује да обезбеди модела.
 
ХИТ! ЈЕДНОДНЕВНА ОБУКА ЗА Мадеротерапију лица! 
Поред примене мадеротерапије у обликовању тела и скидања целулита мадеротерапија је такође алтернативна техника обликовања и затезања лица, као и елиминација стреса у лицу и опуштање мишића лица и врата. Фацијална мадеротерапија има учвршћујући ефекат, пре свега зато што активира производњу еластина и колегана, повећавајући густину екстрацелуларне матрице, поред поновног учвршћивања, тонирања, обликовања и побољшања крвне и лимфатичне циркулације. Стотине естетских центара већ су укључиле у њихов програм мадеротерапију лица која служи за побољшање лепоте и подмлађивање лица. Свака сесија углавном траје око 20 минута, а стручњаци и клијенти потврђују да су промене видљиве од друге посете и препоручује се комплетан циклус од 15 сесија да би се добили жељени резултат. Ове сесије почињу масажом која вам омогућава да припремите кожу и уклоните акумулиране масти и нечистоће. Етерична уља примењују се са регенеративним и редукционим особинама, а масажа се започиње помоћу дрвеног прибора који ће се користити за те сврхе, а са којим ће се полазници сусрети на обуци. Мадеротерапија лица обликују јагодице и доњу вилицу, елиминише фине линије настала од бора као и контуру усана и смањује подбрадак. Поред тога, стимулише се избацивање течности која се посебно одваја у врећама на лицу. Цена обуке је 25.000 динара и укључује ПОКЛОН СЕТ ОД ЧЕТИРИ ОКЛАГИЈЕ ЗА ЛИЦЕ! ПРИЈАВИ СЕ ДАНАС!  

Упишите се још данас за једну од најтраженијих техника уклањања целулита!

 

Скрипта курса и обуке за масажу оклагијама (мадеротерапија):

 

 

:

Top