Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија)

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија)

Обука за масажу оклагијама (мадеротерапија) - НОВА група креће ове суботе
Савладајте вештине мадеротерапије
Искористите прилику да савладате мадеротерапију, апсолутни хит у свету масажних третмана. Један од највећих проблема неге и лепоте жена јесте упорно стварање целулита. Масне наслаге, које се најчешће јављају на ногама и рукама, могу бити изузетно тешке за уклањање. Тренутно најпопуларња метода уклањања целулита је мадеротерапија, која већ после првог третмана даје видљиве резултате. Због фантастичних ефеката које има на уклањање целултлита, у последњих годину дана постоји велика тражња за овом терапијом и обученим кадровима који могу успешно да је изводе. Јединствена обука за масажу у установи “Божидарац” омогућиће вам да савладате вештине у масажи оклагијама и своје знање уновчите у салонима или радећи приватне третмане.
Сертификат курса за масажу оклагијама као гаранција знања
По завршетку предавања и практичне обуке полазнику  се омогућава стицање сертификата за мадеротерапеута. Јавна установа “Божидарац” има вишедецениjску традицију образовања и обучавања на хиљаде стручних и квалификованих масера. Након завршене обуке за масажу оклагијама пружа вам се могућност и за додатна усавршавања и специјалистичке семинаре.
Учите од истакнутих професионалаца
Курс масаже за мадеротерапију изводе професионалци са дугодишњим искуством у преношењу знања полазницима и у раду са великим бројем клијената. Наставни кадар са посебном пажњом осмислио је обуку за мадеротерапију. Курс се изводи у специјализованом кабинету за практичан део наставе у “Божидарцу”, који је у потпуности опремљен са свим неопходним средствима за рад. Сваком полазнику посвећује се максимална пажња, како би се што боље оспособио за будуће занимање.
Научите да масирате оклагијама
Курс за масажу оклагијама започињемо упознавањем мадеротерапије и њеним благотворним деловањем на тело. Мадеротерапија представља алтернативу регуларној масажи и намењена је првенствено особама са диспропорцијалним, локализованим масним наслагама и целулитом. Основа мадеротерапије јесте стимулација лимфне дренаже као први и основни корак у борби против упорног целулита. За разлику од класичне антицелулит масаже, мадеротерапијом се много лакше и брже долази до очекиваних резултата. Пракса показује да је очекивани учинак мадеротерапије дупло бољи од класичне антицелулит масаже. На добро савладаној теоријској основи градимо будући практичан рад, а затим прелазимо на комплексније масаже оклагијама уз технике препознавања потреба сваког клијената посебно.

Програм предавања на курсу за масажу оклагијама:

  • Проблем целулита;
  • Лечење целулита;
  • Упознавање са мадеротерапијом;
  • Мадеротерапија;
  • Технике извођења мадеротерапије
  • Препознање потреба и проблема са којима се клијент суочава.

Увели смо и разне могућности уписа:

  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305 

Време трајања и динамика обуке за масажу оклагијама
У могућности сте да изаберете два начина усавршавања: индивидуално или рад у групи. Настава у групи почиње одмах по формирању, а максимално десет до петнаест дана након уписа. Индивидуални курс за мадеротерапију предвиђен је за оне који желе да стекну знање према њиховој динамици и распореду.
Групна настава
Фонд часова обуке: 10 школских часова

Цена обуке: 26.000 РСД
У цену курса за мадеротерапију урачуната је скрипта и израда сертификата. Упис на мадеротерапије врши се током целе календарске године.

Индивидуална настава
Уколико желите да вештине мадеротерапије савладате за што краће време, индивидуалну обука најбоље ће испунити ваше захтеве. Курс за антицелулит масажу оклагијама можете завршити и за један дан.
Цена индивидуалне обуке: 29.000 динара
Могућност куповине сета оклагија по цени од 12.000 динара.

Увели смо и могућности плаћања обуке преко кредита
Плаћање можете извршити у целости
или на кредит (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци.

Пријавите се за једнодневу обуку мадеротерапије лица!
Још једна фантастична примена мадеротерапије, поред елиминисања целулита, крије се у обликовања и затезања лица. Фацијална мадеротерапија има ефекат подмлађивања јер активира производњу еластина и колегана и тонира кожу. Ова изузетно популарна и тражена техника масаже постала је саставни део понуде естетски центара.
Један третман мадеротерапије лица траје око 20 минута, уз видљиве промене већ након другог доласка. За дуготрајне резултате препоручује се 15 сесија. Свака сесија започиње масажом која омогућава да припремите кожу и уклоните акумулиране масти и нечистоће. Масажа се даље наставља помоћу дрвеног прибора, са којим ће се полазници сусрети на обуци. Мадеротерапија лица обликују јагодице и доњу вилицу, елиминише фине линије настала од бора као и контуру усана и смањује подбрадак. Поред тога, стимулише се избацивање течности која се посебно испољава у врећицама испод очију.
Курс за мадеротерапију лица траје пет школских часова! Цена за групну наставу је 10.000 динара, а за полазнике који желе сопствену динамику цена изниси 12.000 динара и обука траје 3 часа. Више информација на линку овде.
Зашто одабрати мадеротерапију?
Мадеротерапија или масажа са оклагијама је врста антицелулит масаже која се изводи са специјално дизајниранирам дрвеним масажерима. У основи ова техника масаже заснива се на лимфној дренажи, која утиче на детоксикацију целог тела и уравнотежено функционисање имуног система. Са мадеротерапијом, за разлику од класичне антицелулит масаже, резултати се постижу знатно брже.
Масажа оклагијама елиминише токсине који се акумулирају у различитим деловима тела, као што су кукови, ноге, руке или стомак. Активним масирањем подручија утиче се на микроциркулацију, елиминише задржавање воде и масти. Кожа постаје затегнута и тонирана, а задњица обликована.
Мадеротерпаија је дубинска антицелулит масажа која се препоручује у низу од најмање 10 третмана! Цео поступак може трајати од 30 до 45 минута, у зависности од величине третираног подручија. Третмани се раде углавном у размаку од два дана.
У мадеротерапији се користе дрвене оклагије које потпуно безбедно и неинвазивно стимулишу сваки део ткива. Процес масаже не само да елиминише наслаге целулита, вец́ и помаже у опуштању и релаксацији.
Најеминентнији салони масаже препоручују мадеротерапију за: опуштање тела и ума, елиминацију токсина из тела, убрзање метаболизма, уклањање целулита, затезање и тонирање коже, губитак масти и килограма.

Искуства некадашњих полазника
Драгана је бивша полазница курса за масажу оклагијама. Са мадеротерпаијом се први пут упознала након путовања у Грчку, када је имала прилику да у хотелу проба ову јединствену масажу. Желела је да савлада ову технику и понуди је клијетнима у салону у коме је запослена. “У Грчкој сам први пут открила масажу оклагијама која ме је одушевила. Желела сам да овакву масажу, која је у свету изузетно популарна, научим и понудим женама које имају велики проблем са целулитом. У “Божидарцу “ сам се уписала на курс за масажу оклагијама и стекла неопходно знање. Сада масаже примењујем у салону или приватно код клијенткиња које су одушевљење резултатима”, преноси своје искуство Драгана Митић. Прочитајте и остала искуства полазника на Блогу ,,Мој Божидарац''.
Пријаве на курс за масажу оклагијама су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за обуку професионалаца. Пријавите се на време већ данас и закажите бесплатне консултације!

Буди део нове групе већ ове суботе. Пријави се одмах!

Скрипта курса и обуке за масажу оклагијама (мадеротерапија):

:

Top