Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за обрачун зарада

Курс за обрачун зарада

Међу свим законима који прописују пословање привредних субјеката у Србији, можда ниједан није толико подложан регулацијама и захтевима као обрачун зарада. Курс за обрачун зарада ће вас увести у основе рачуноводства и како да будете кључни запослен у обрачунској службу, повећате ефикасност и смањите грешке у раду. Обука за обрачун зарада се састоји из неколико модула које су намењене вама да на лак и једноставан начин савладате цело неопходно знање и вештине за успешну обраду платних спискова запослених и подношење пореских пријава. Теме обухваћене укључују праћење времена, обраду зарада, процедуре, контроле и вођење евиденције. На курсу се обрађују теме од дефиниције запослених, типови уговора, праћење времена запослених, стимуланси запослених, бенефити запослених, умањење зарада, порези и доприноси на зараде, исплате запосленима, књиговодство код зарада, извештаји о платама, евиденција о зарадама, процедуре плаћања, коефицијенти, подношење електронских пореских пријава код надлежних државних органа, законски рокови и остали важни елементи за обрачун зарада. Поред тога обрађује се Закон о порезу на доходак грађана и актуелне олакшице (подстицај запошљавања) накнаде зарада – боловање, породиљско одсуство, поступак рефундације код рфзо уговор о делу и уговор о привременим и повременим пословима, допунски рад и рад код више послодаваца – законски и порески третман. Пријави се још данас и постани референт за обрачун зарада. 
Наставни кадар са тржишним и агенцијским искуством
На курсу за обрачун зарада наши наставници детаљно ће вас упознати са суштином књиговодствене материје када је у питању обрачун и њеном применом. Искусни у свом занимању, након вишегодишњег вођења пословне документације за различите клијенте у својим књиговодственим агенцијама, упутиће вас и на практичан рад на демо програму подношења пореске пријаве за запослене на рачунару. Увек доступни и отворени за сва питања полазника учиниће да савладавање обуке буде максимално олакшано. Након завршетка курса бићете оспособљени да почнете одмах са радом.
Званична потврда стечених вештина
Сертификат за референта за обрачун зарада који будете стекли у “Божидарцу” призната је и проверена гаранција квалитета. Као референт за обрачун зарада можете се запослти у финансијама или кадровској служби било које фирме. Божидарац је државна установа која баштини наследство Народног универзитета Божидар Аџије више од шест деценија. 
Време трајања курса и обуке за обрачун зарада: 

  • 12 часова са укљученим радом на електронској пријави која се одвија у демо програму на рачунару
  • Динамика рада је три до четири сусрета како бисте одмах стечено знање и вештине могли да уновчите на тржишту

​​​​Цена курса за обрачун зарада и начини плаћања: 

  • НА 2 РАТЕ са ратом већ од 9.000 РСД
  • Прва рата пре почетка, друга током трајања обуке
  • Цена курса: 18.000 РСД 

Полазници који желе сопствену динамику курса за обрачун зарада могу похађати обуку по цени од 24.000 динара. 
Позови нас још данас и закажи бесплатне консултације на бесплатној инфо линији 0800 300 305!

:

Top