Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за нокте - Маникир, Педикир

Курс за нокте - Маникир, Педикир

Курс за нокте - педикир и маникир - Постани професионални nail artist

Волите да улепшавете нокте? Желите друге да учините негованим и лепим? Креативни сте? Верујете да се најбоље учи кроз праксу односно да одмах научено и примените? Уметност која се исплати самостално улепшавајући нокте. Kурс за нокте je права обука за вас. Можете да бирате између два курса која смо за вас припремили. Први курс је маникир са изливањем и естетско - медицински педикир, а други је курс само за маникир са надоградњом и изливањем. Полазници курс за маникир са изливањем и естетско-медицински педикир пролазе обуку обликовања нокатне плоче, сређивања заноктица и полирања ноктију, коришћења крема за руке и специјалних уља за заноктице. Реч педикир нега стопала, је настала у Француској, води порекло од латинске речи pedis, што значи нога и цуре што значи лечење или нега. Назив маникир, нега руку, потиче од латинских речи manus што значи рука и цуре што значи лечење или нега. Археолоске ископине од почетка палеолита па све до почетка Старог века показале да су племићи водили рачуна о свом изгледу руку и ногу које су украшавали, неговали и исцртавали. Сада све више жена и мушкараца воде рачуна о својим стопалима и рукама естетски и медицински. Зато у последње време има све више салона који се баве козметиком и негом лица и тела. На курсу маникира и педикира можете научити све процедуре и вешине естетске и медицинске неге вашег клијента као и приступ самом клијенту. Обука обухвата рад на моделу, све технике гела или акрила по жељи полазника односно класичан маникир. На сегменту обуке за педикир учи се и савладавају технике естетског и медицунског као и протетика нокта. Поред тога стичу се и основна знања из неговања коже и ноктију на стопалима. Курс за маникир и педикир обухвата све, од пријема муштерије или странке у салон, начина комуникације са истим, хигијенских и техничких услова салона за маникир-педикир, до алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијента. Наш сертификат је гарант квалитетног образовања већ дуже од седам деценија и даје предност приликом запошљавања. Уколико желите да улепшавате друге и себе, будете креативни и независни, стекнете признат сертификат на тржишту онда је курс за нокте прави избор за вас. Упишите се још данас и постаните професионални nail artist.
           Вођени идејом да курс за маникир и педикир треба да буде што интензивнији како би се стечено знање што пре применило фонд обуке 45 школских часова односно за мање од десет сусрета можете заврштити курс за нокте. Динамика рада за групну наставу је у складу са договором са полазницима док за индивидуални облик наставе, полазник предлаже термине и динамику рада. План наставе курса за маникир и педикир је подељен на наставне целине и подразумева: 1. Увод, хистологија козе, грађа нокта дезинфекција и стерилизација основне мере заштите од инфекције прибор за рад пријем клијента, поступак рада маникир технике 2. Поступак гел лака 3. Поступак типси - лак за нокте, гел лак, гел у боји 4. Поступак типси - french техника 5. Поступак типсе камуфлажни гел -френцх 6. Изливање ноктију камуфлажни гел - french7. Поступак педикира - естетски 8. Обрада ураслог нокта 9. Обрада курјег ока 10. Обрада дрвеног нокта, гљивице.
       
Курс за маникир са надоградњом и изливањем има фонд од 24 школска часа и углавном се завршава само за шест сусрета. Као и код других курсева динамика рада за групну наставу је у складу са договором са полазницима док за индивидуални облик наставе, полазник предлаже термине и динамику рада. Наставне целине курса за маникир са надоградњом и изливањем су: 1. Увод, хистологија коже, грађа нокта дезинфекција и стерилизација основне мере заштите од инфекције прибор за рад пријем клијента, поступак рада маникир технике 2. Поступак гел лака 3. Поступак типси - лак за нокте, гел лак, гел у боји 4. Поступак типси-френцх техника 5. Поступак типсе камуфлажни гел - french 6. Изливање ноктију камуфлажни гел - french.
       Уколико желите сопствену динамику можете проћи индивидуално курс за маникир са надроградњом и изливањем гелом најчешће траје четири дана по четири до пет школских часова и цена је 34.000 динара. Динамика индивидидуалне наставе се мења у складу са договором. 

      Реализација курса за нокте се изводи у савремено опремљеном кабинету за практичну и теоријску наставу у Божидарцу. У модерно опремљеном простору имате све потребне погодности за квалитетно развијање својих вештина. На располагању су вам неопходни материјали и препарати. Стечено знање практично чете увежбавати на другим полазницима групе или довести сопствене моделе што је изузетно препоручљиво, све то уз стручну помоћ предавача. Циљ је да полазницима омогућимо теорију и праксу на једном месту односно да научено одмах примените. 

Због великог интересовања до краја године смо увели промо цену за обуа курса зато искористите прилику да стекнете признати сертификат!

 

       Курс за маникир и педикир траје 45 школских часова и можете га платити у три месечне рате са првом ратом већ од 11.000 динара, динамику плаћања прати динамику наставе. Укупна цена наведеног курса за нокте износи 33.000 динара, полагање испит је 2.500 динара и скрипта износи 1.000 динара. Ако се пријавите преко сајта скрипту добијате гратис. У циљу што лакшег финансирања обуке увели смо и разне могућности плаћања. М​​​​​​ожете платити и чековима у 6 рата, административном забраном до 6 рата, а поред тоге ту је и кредитирање (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци.
       Курс за маникир са надоградњом и изливањем траје 24 школска часа и можете га платити у две месечне рате са првом ратом већ од 13.500 динара, динамику плаћања прати динамику наставе. Цена наведеног курса за нокте износи 27.000 динара, полагање испит је 2.000 динара и скрипта 1.000 динара. Ако се пријавите преко сајта скрипту добијате гратис. Такође можете платити и чековима у 6 рата, административном забраном до 6 рата, а поред тоге ту је и кредитирање (без одласка у банку, без камате до 12 месеци) на период од 3 до 36 месеци.

Искуство и савет некадашње полазнице курса и обуке за нокте: ,,При крају средње школе сам схватила да се нећу бавити оним што завршавам. Своје нокте сам увек одржавала и украшавала тако да су се сви питали како успевам, неки су чак мисили да сваки дан идем на маникир и корекције. Све другарице су волеле да дођу код мене и да пробамо разне украсе за нокте. Када сам причала са њима и са родитељима схватила сам да од овог може да се лепо зарађује али потребно ми је било још знања око изливања и наравно сертификат. Тражећи по гуглу видела сам Божидарац, позвала сам, дошла сам и упознала са предавачем Тијаном и кренула сам врло брзо чим је кренула група са наставом. Презадовољна сам обуком, пре свега зато што имају свој салон, своје лампе, добре препарате и наравно група је била супер. Вежбали смо једни на другима. Завршила сам само курс за маникир, после сам уписала и акрил технику. Планирам ускоро и педикир јер све више има посла. Будућим позалницима топло препоручујем Божидарац не само зато што је државна установа која има традицују већ зато што ћете добити квалитетно знање.'' - Татјана Калуђеровић, некадашња полазница курса за нокте. Погледајте и остала искуства наших полазника на Блогу ,,Мој Божидарац''.   
 
Стекните знање кроз курс за нокте које ћете одмах наплатити. Пријаве за обуку су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место курса за нокте. Упишите се још данас и крените са каријером професионалног nail artista јер ово је уметност која се исплати!

Али ово није све! У понуди имамо и курс само за медицински педикир који можете завршити само за три дана по специјалног цени од 21.000 динара. Поред тога, свим кандидатима курса за маникир нудимо додатно усавшравање за све популарнију акрил технику. Више инфромација о курсу за акрил технику можете сазнати овде.  

Педикир естетски и медицунски, као и протетика нокта 

Први приручник о педикиру написан је 1808 .год у Француској, а затим у Енглеској, САД и другим државама. Под педикиром се подразумева нега и третирање свих промена на ногама као што су жуљеви, урасли нокти, лечење брадавица, скидање задебљања, сечење и брушење нокта, нега руку, стопала и нокта. У кинеској медицини стопало сматрају огледалом целог тела, а акумпресурне тачке на стопалима као директну енергетску везу са виталним органима тела. Подологија је наука о стопалима. Развија се као посебна грана ортопедије, бави се превенцијом, лечењем и рехабилитацијом промена на стопалима. Третира разне поремећаје везане за кожу, нерве, васкуларне, мишиће и коштане поремећаје. У савременој медицини ови проблеми се збрињавају инструментима, апаратима, препаратима и помагалима као што су на пример протезе. Традиционалне хирушке методе су замењене бескрвним и безболним подолошким техникама. Подолошка протетика се развија као посебна специјалистичка област. Савременом подолошком протетиком оболели нокти могу бити замењени, нова нокатна плоча се прави од гела који садржи микотичне и антибактериске супстанце тако да се лежиште нокта истовремено и лечи. Естетичар - козметичар за негу руку и стопала естетским процедурама стимулише метаболичке процесе, остварује ревитализацију коже стопала и шаке, спроводи превенцију појаве непожељних естетских дефеката и здравствених проблема и отклања их. Упишите курс за педикир још данас и савладајте све вештине овог занимања!
Испит провере знања за кандидате са радним искуством: Уколико кандидат поседује радно искуство од минимум три месеца за маникир и педикир, са потврдом о радном искуству, копијом личне карте, копијом дипломе или сведочанства о редовно завршеној школи, може без похађања обуке да полаже испит. Цена провере знања са издавањем сертификата курс за нокте (маникир и педики) је 20.000 динара. 

Израда сертификата на енглеском језику: 

У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском језику након успешно положеног завршног испита. Цена израде сертификата износи 5.000 динара и тренутно је једино могућа на енглеском језику. У року не дужем од 10 дана од дана подношења молбе.

 

Погледајте мали део атмосфере у ,,Божидарцу'' са обуке. Клип курс за нокте: 

 

Скрипта обуке и курс за нокте:

:

Top