Божидарац курсеви култура обуке Божидар Аџија

Бесплатна линија : 0800 300 3050800 300 305

Курс за нокте - Маникир, Педикир

Курс за нокте - Маникир, Педикир

Курс за нокте - (педикир плус маникир) - Постани професионални nail artist

Неговани и лепи нокти једна су од првих ствари које примећујемо на људима. Уколико сте икада пожелели да савладате вештине маникира и педикира, онда је курс за нокте прави избор за вас! Искористите прилику да стекнете знање nail-artist-a које ћете лако наплатити. Радите као техничар у козметичком салону или као посао од куће. Курс за нокте вам пружа могућност флексибилности, да радите када вама одговара или као додатни посао. Можете одабрати између два курса у зависности од вашег интересовања: Први курс - маникир са изливањем и естетско - медицински педикир, други курс - маникир са надоградњом и изливањемУколико желите да улепшавате друге и себе, будете креативни и независни, стекнете признат сертификат на тржишту онда је курс за нокте прави избор за вас. 

Курс који обезбеђује комплетно знање
На курсу за нокте (маникира и педикир) научићете све процедуре и вештине естетске и медицинске неге. Обука обухвата рад на моделу са техникама гела по жељи полазника. На сегменту обуке за педикир уче се и савладавају технике естетског и медицинског педикира, као и протетика нокта. Поред тога, стичу се и основна знања из неге коже и ноктију на стопалима. Курс за маникир и педикир обухвата све, од пријема муштерије или странке у салон, начина комуникације са истим, хигијенских и техничких услова салона за маникир-педикир, до алата и препарата који се користе за негу и улепшавање клијента.
Завршен курс обезбеђује вам сертификат државне установе
У “Божидарцу” смо поносни на сваког полазника који успешно савлада теорију и праксу на курсу за нокте. Када положите завршни испит стичете право на сертфикат као потврду стечених вештина. На тај начин постајете одабрано друштво полазника који се већ деценијама обучавају на нашим кусевима. Приликом конкурисања на посао у козметичким салонима или спа центрима, сертификат је валидна потврда вашег знања.
Програм курса за маникир и педикир
Са циљем да стечено знање примените што пре, курс за маникир и педикир креиран је са фондом обуке од 35 школских часова. Односно за мање од седам сусрета можете постати професионалац. Динамика рада за групну наставу је у складу са договором са полазницима, док за индивидуални облик наставе полазник предлаже распоред часова и траје укупно 25 школских часова. Цена часа индивидуалне наставе је 1.800 динара односно 45.000 динара. Искористи прилику. Упиши се одмах! 
План наставе курса за маникири и педикир: 

 • Увод, хистологија козе, грађа нокта
 • Дезинфекција и стерилизација, основне мере заштите од инфекције
 • Прибор за рад
 • Поступак рада маникир технике 
 • Поступак гел лака 
 • Поступак типси - лак за нокте, гел лак, гел у боји 
 • Поступак типси - Frenchтехника 
 • Поступак типсе камуфлажни гел – French
 • Изливање ноктију камуфлажни гел – French
 • Поступак педикира - естетски 
 • Обрада ураслог нокта 
 • Обрада курјег ока 
 • Обрада дрвеног нокта и гљивице

Програм курса за маникир са надоградњом и изливањем
Курс за маникир са надоградњом и изливањем подразумева интензивну наставу и праксу и има фонд од 25 школска часова. Углавном се завршава за само пет сусрета. Као и код других курсева, динамика рада за групну наставу је у складу са договором са полазницима, док за индивидуални облик наставе полазник предлаже план рада. План наставе курса за маникир са надоградњом и изливањем:

 • Увод, хистологија коже, грађа нокта
 • Дезинфекција и стерилизација - основне мере заштите од инфекције
 • Прибор за рад
 • Поступак рада маникир технике
 • Поступак гел лака
 • Поступак типси - лак за нокте, гел лак, гел у боји
 • Поступак типси - French техника
 • Поступак типсе камуфлажни гел - French
 • Изливање ноктију камуфлажни гел – French

Увели смо и разне могућности уписа:

 • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 8 до 16ч или
 • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
 • Путем веб-сајта www.bozidarac.rs (одељак: Онлајн пријава)
 • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305 

Савремено опремљени салони за практичну наставу
Настава курса за нокте изводи се у савремено опремљеним салоним за практичну и теоријску наставу. Циљ је да полазницима омогућимо теорију и праксу на једном месту. Да научено одмах и примените. У модерно опремљеном простору налазе се све потребне погодности за квалитетно развијање професионалних техника маникира и педикира. На располагању су вам сви неопходни материјали и препарати. Стечено знање практично ћете увежбавати на другим полазницима групе или можете довести своје моделе. Уз асистенцију и стручну помоћ предавача сви задаци биће лако савладани и усвојени.
На вама је да само одаберете жељени курс
Курс за маникир и педикир: 
Фонд наставе: 35 часова, динамика или седам дана по пет часова или два пута недељно по два часа односно за око месец ипо дана бисте завршили курс   
Цена курса за маникир и педикир је 29.900 РСД са првом ратом од 14.950 РСД, а полагање испита износи 2.000.00 РСД. 

Курс за маникир са надоградњом и изливањем
Фонд наставе: 25 часова, динамика наставе је таква да за пет дана можете завршити обуку или два пута недељно по два часа односно за око месец ипо дана да бисте завршили курс 
Цена курса за маникир са надоградњом и изливањем је 28.500 РСД са првом ратом већ од 14.250 РСД, а полагање испита износи 2.000.00 РСД.

Задовољни полазници најбоља су препоруку да упишете курс за нокте       
        Бивша полазница Тамара Калуђеровић већ је при крају средње школе схватила да се неће бавити оним што је завршавала. Своје нокте увек је сама одржавала и украшавала, тако да су се сви питали како јој то успева. Схватила је да од свог талента може лепо зарађује, али било јој је потребно знање око изливања ноктију. Желела је и да након курса има обезбеђен сертификат. Одлучила се за државну установу “Божидарац” и врло брзо кренула са наставом. “Презадовољна сам обуком, пре свега зато што се часови одржавају у салону који има своје лампе, добре препарате. Наравно група је била супер. Вежбали смо једни на другима. Завршила сам курс за маникир, а после сам уписала и акрил технику. Планирам ускоро и педикир јер све више има посла. Свима који се размишлају топло препоручујем Божидарац” - Татјана Калуђеровић, некадашња полазница курса за нокте. Погледајте и остала искуства наших полазника на Блогу ,,Мој Божидарац''.   
Одаберите курс и почните да зарађујете од свог рада!
Пријаве на курс за нокте су у току, а места се брзо попуне. Посетите нашу установу и уверите се зашто је “Божидарац” годинама најпопуларније место за обуку nail-artista. Литературу обезбеђује Божидарац по цени од 1.000 динара. Пријавите се на време већ данас и закажите бесплатне консултације!
Педикир естетски и медицунски, као и протетика нокта 
Први приручник о педикиру написан је 1808 .год у Француској, а затим у Енглеској, САД и другим државама. Под педикиром се подразумева нега и третирање свих промена на ногама као што су жуљеви, урасли нокти, лечење брадавица, скидање задебљања, сечење и брушење нокта, нега руку, стопала и нокта. У кинеској медицини стопало сматрају огледалом целог тела, а акумпресурне тачке на стопалима као директну енергетску везу са виталним органима тела. Подологија је наука о стопалима. Развија се као посебна грана ортопедије, бави се превенцијом, лечењем и рехабилитацијом промена на стопалима. Третира разне поремећаје везане за кожу, нерве, васкуларне, мишиће и коштане поремећаје. У савременој медицини ови проблеми се збрињавају инструментима, апаратима, препаратима и помагалима као што су на пример протезе. Традиционалне хирушке методе су замењене бескрвним и безболним подолошким техникама. Подолошка протетика се развија као посебна специјалистичка област. Савременом подолошком протетиком оболели нокти могу бити замењени, нова нокатна плоча се прави од гела који садржи микотичне и антибактериске супстанце тако да се лежиште нокта истовремено и лечи. Естетичар - козметичар за негу руку и стопала естетским процедурама стимулише метаболичке процесе, остварује ревитализацију коже стопала и шаке, спроводи превенцију појаве непожељних естетских дефеката и здравствених проблема и отклања их. Упишите курс за педикир још данас и савладајте све вештине овог занимања!

Потврда знања сертификатом ако већ имате искуства
Стекните признати сертификат без похађања обуке ако поседујете искуство за маникир и педикир од минимум три месеца. Приложите као доказ потврду о раду у салону, копију дипломе о завршеној средњој школи и личне карте и можете полагати стручни испит. Цена провере знања са издавањем сертификата курс за нокте (маникир и педикир) је 16.000 динара.

Израда сертификата на енглеском или немачком језику: У складу са молбом полазника могуће је издати сертификат на енглеском или немачком језику након успешно положеног завршног испита. Цена израде сертификата износи 5.000 динара, у року не дужем од 10 дана од дана подношења молбе.

Нова група креће ускоро. Пријави се одмах!

Погледајте мали део атмосфере у ,,Божидарцу'' са обуке. Клип курс за нокте: 

 

Скрипта обуке и курс за нокте:

:

Top